Avarn Security

Arvot

Toimintamme ydin on arvoperustamme, jonka henkilöstömme luo. Meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstömme on sitoutunut arvoihimme. Arvostamme asiakkaitamme ja heidän turvallisuutensa on meidän intohimomme.  Parhaan lopputuloksen saavutamme tekemällä yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Intohimo

Haastamme vakiintuneet tavat oikean ratkaisun löytämiseksi – olemme avoimia kehitykselle. Tavoittelemme aina parasta lopputulosta. Osaamisemme ja innovatiivisten turvallisuusratkaisujemme kautta neuvomme ja rohkaisemme oikean ratkaisun valitsemisessa.

Arvostus

Arvostamme toisiamme ja toimimme ystävällisesti ja rehellisesti. Pyrimme kaikissa tilanteissa parhaaseen ratkaisuun. Viestimme huomaavaisesti ja selkeästi.

Yhteishenki

Kannamme vastuumme ja toimimme tiiminä. Toimimme vastuullisesti ja selkeästi kaikissa tilanteissa. Otamme muut mukaan ja työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme tavoitteemme.

Tutustu julkaisuihimme täältä!


Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta