Header_image_vastuullisuus_kadet_sydan_1920x520

Vastuullisuus

Turvallisuusyhtiöillä on yhteiskunnassa merkittävä ja kasvava rooli. Yhteiskunta muuttuu nopeasti, mikä tarkoittaa sitä, että turvallisuusalan on kehityttävä vielä nopeammin, jotta se pystyy vastaamaan yhteiskunnan tarpeisiin ennakoivasti. Kyky kehittyä on siis osa vastuullisuutta.

Voit tutustua yhtiömme vuosikertomuksiin tästä!

Eettiset periaatteet

Avarn Security haluaa ylläpitää liiketoiminnassaan korkeaa eettistä tasoa. Toimintamme ei saa missään tapauksessa olla ristiriidassa kansainvälisesti tunnustettujen ihmisoikeussopimusten kanssa.

Avarn Security tunnustaa yksilön arvon riippumatta etnisestä alkuperästä, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, siviilisäädystä ja vammaisuudesta. Vastustamme voimakkaasti kaikkea lapsityötä, pakkotyötä ja harmaata taloutta.

Avarn Security valitsee toimittajat ja muut yhteistyökumppanit, jotka jakavat näkemyksemme ihmisoikeuksista ja eettisestä perustastamme. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että sopimusehtomme eivät riko ihmisoikeussopimuksia.

Kestävää toimintaa ja kehittämistä

Arvostamme asiakkaitamme ja heidän turvallisuutensa on meidän intohimomme. Tavoitteenamme on saavuttaa toimialan paras asiakastyytyväisyys. Siksi palveluiden ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa vastuullisuutta.

Kehitystyön tekevät työntekijämme. Siksi haluamme olla alan halutuin ja arvostetuin työpaikka. Henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa vastuullisen työnantajan toimintaa.

Tiedostamme myös ympäristövaikutuksemme ja tavoitteenamme on asettaa niiden vähentämiselle mitattavat tavoitteet. Suurimmat ympäristövaikutukset vartiointipalveluissa syntyvät liikenteessä, niinpä kiinnitämmekin autojen valinnassa huomiota päästöarvoihin ja kulutukseen.

Kehitämme jatkuvasti toimintamme vastuullisuutta ja edellytämme eettisesti kestävää toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Avarn Securitylle on myönnetty seuraavat voimassaolevat sertifikaatit:

  • ISO 9001:2015 (Laadunhallintajärjestelmä)
  • ISO 14001:2015 (Ympäristöjärjestelmä)
  • ISO 45001:2018 (Työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä)

Lisäksi Avarn Securityllä on voimassa seuraavat pätevyydet/todistukset:

  • ETJ+:2014 (Energiatehokkuustodistus)
  • Finanssialan hyväksymä hälytyskeskus
  • Finanssialan hyväksymä rikosilmoitinliike
  • TU -Sertifikaatti

ISO_9001_ISO_14001_ISO_45001_COLSijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta