Avarn Security

Vastuullisuus

Turvallisuusyhtiöillä on yhteiskunnassa merkittävä ja kasvava rooli. Yhteiskunta muuttuu nopeasti, mikä tarkoittaa sitä, että turvallisuusalan on kehityttävä vielä nopeammin, jotta se pystyy vastaamaan yhteiskunnan tarpeisiin ennakoivasti. Kyky kehittyä on siis osa vastuullisuutta.

Arvostamme asiakkaitamme ja heidän turvallisuutensa on meidän intohimomme. Tavoitteenamme on saavuttaa toimialan paras asiakastyytyväisyys. Siksi palveluiden ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa vastuullisuutta.

Kehitystyön tekevät työntekijämme. Siksi haluamme olla alan halutuin ja arvostetuin työpaikka. Henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa vastuullisen työnantajan toimintaa.

Tiedostamme myös ympäristövaikutuksemme ja tavoitteenamme on asettaa niiden vähentämiselle mitattavat tavoitteet. Suurimmat ympäristövaikutukset vartiointipalveluissa syntyvät liikenteessä, niinpä kiinnitämmekin autojen valinnassa huomiota päästöarvoihin ja kulutukseen.

Kehitämme jatkuvasti toimintamme vastuullisuutta ja edellytämme eettisesti kestävää toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Avarn Securitylle on myönnetty

  • ISO 9001:2008 laatusertifikaatti
  • ISO 14001 ympäristösertifikaatti
  • OHSAS 18001:2007 työterveys ja -turvallisuussertifikaatti

 ISO_9001_ISO_14001_OHSAS_18001_COL FI.jpg


Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta