01.2.2019  |  Asiakkaamme kertovat

Turvallisuus on osa elämyksellistä makumatkaa

BW-Restaurants on kahden pitkän linjan kokin, Tomi Björkin ja Matti Wikbergin omistama yritys, jolla on Helsingissä tällä hetkellä yhteensä kahdeksan ravintolaa. AVARN Security on toimittanut turvatekniikkaa ja erilaisia turvapalveluita kaikille yrityksen ravintoloille. Turvallisuuspalvelut ovat keskeisessä roolissa asiakkaiden sekä henkilöstön turvallisuuden kannalta.

 

 

BW-Restaurants sai alkunsa perustajiensa Tomi Björkin ja Matti Wikbergin yhteisestä unelmasta. Yksi BW-Restaurantsin uusimmista ravintoloista on syksyllä 2018 ovensa avannut Goldfish, joka on täyden palvelun cocktailbaari. Aivan Goldfishin vieressä sijaitsee Osteria & Caffé Ventuno, joka sekin on yksi BW-Restaurantsin ravintoloista.

– Goldfish-cocktailbaari keskittyy nimensä mukaisesti cocktaileihin. Osteria & Caffé Ventunon konsepti perustuu kaikkien ravintoloidemme tapaan sosiaaliseen syömiseen. Ventunossa matkaamme Italian makuihin ja tarjoamme elämyksellisen makumatkan, kertoo BW-Restaurantsin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Elina Strengell.

Asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuus voidaan varmistaa

BW-Restaurants hankkii AVARN Securityltä turvallisuustekniikkaa ja turvallisuuspalveluita. AVARN Security tarjoaa ravintoloille muun muassa erilaisia hälytysratkaisuja, turvanappeja sekä turvakuljetuksia.

– Pystymme niiden avulla varmistamaan sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuuden, Strengell sanoo.

– Työntekijämme ovat meille todella tärkeitä ja me haluamme totta kai varmistaa heidän turvallisuuteensa kaikissa mahdollisissa tilanteissa, Strengell jatkaa.

Laajat ja kattavat turvallisuuspalvelut ovat tärkeitä

AVARN Securityn laajat ja kattavat turvallisuuspalvelut ovat BW-Restaurantsin liiketoiminnan kannalta erittäin tärkeässä roolissa. Erilaisia turvallisuuspalveluita tarvitaan paljon.

– Jos ajatellaan vaikka rahakuljetuksia, niin emme halua itse lähteä kuljettamaan suuria summia käteistä yösäilöön. Pystymme hyödyntämään tässä luotettavaa kumppania, Strengell kertoo.

– Heillä on hyvin laajat ja kattavat turvallisuuspalvelut. Se on meille tärkeää. Ravintola-ala on toimialana sellainen, että tarvitsemme hyvin eri tyyppisiä turvallisuusratkaisuja. Pelkkä hälytysjärjestelmä ei riitä, Strengell painottaa.

 

Tutustu turvallisuuspalveluihin