AVARN Security hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuspalvelut

Valvomme ensiluokkaisen hälytyskeskuksemme kautta tilojasi, järjestelmiäsi ja laitteitasi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystäjillämme on jatkuva tietoisuus turvallisuustilanteestasi ja välitön valmius toimia. Hälytyskeskuspalvelumme vapauttavat sinut keskittymään rauhassa omaan työhösi sillä aikaa, kun me turvaamme toimintasi peruspilarit.

Hälytysvalvonta »

Hälytyskeskuksemme käsittelee päivittäin tuhansia puheluita ja hälytyksiä. Päivystäjämme toimivat vahvalla ammattitaidolla, päämääränään toimintasi turvaaminen ja vahinkojen minimointi.

Turvaverkkopalvelut »

Siirrämme puolestasi kaikki palo- ja rikosilmoitinhälytykset hätäkeskuksiin nopeasti ja varmasti, viranomaisvaatimusten mukaisilla ratkaisuilla.

Etäpalvelut »

Video- ja hälytyskuvavalvonnan kautta reagoimme välittömästi poikkeustilanteisiin myös siellä, missä emme ole fyysisesti läsnä.

Tapahtumailmoitusjärjestelmä »

Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin vastaavan tapahtumailmoitusjärjestelmän, joka raportoi reaaliaikaisesti kaikki turvallisuuspalveluihin liittyvät tapahtumat.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta