AVARN Security etäpalvelut

Etäpalvelut

Reagoimme välittömästi poikkeustilanteisiin sielläkin, missä emme ole fyysisesti läsnä. Video- ja hälytyskuvavalvonta välittää päivystäjillemme tarkat tiedot tapahtumista ja auttaa tekemään oikeat ratkaisut tilanteen turvaamiseksi. 

Hyvin sijoiteltu valvontakameraverkosto mahdollistaa kiinteistösi tehokkaan sisä- ja ulkotilojen etätarkastamisen. Etävalvonnalla voimme seurata myös yksin työskentelevien tai vaarallista työtä tekevien turvallisuutta. Videovalvonta helpottaa myös rikosten ennaltaehkäisemistä: mitä tarkemmin tapahtunutta pystyy analysoimaan, sitä varmemmin vahingonteon voi estää tulevaisuudessa.

Palvelumme

  • Etäkuvavalvonta
  • Hälytyskuvavalvonta
  • Kameravalvontajärjestelmien pääkäyttö hälytyskeskuksessamme
  • Kamerakierrokset kiinteistösi sisä- ja ulkotilojen tarkastamiseen

Hyödyt asiakkaalle

  • Jatkuva turvallisuus myös etänä
  • Rikosten ennaltaehkäisy helpompaa
  • Kustannustehokkuutta vartiointiin kamerakierroksilla
  • Yksin työskentelevien turvallisuuden varmistaminen
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta