AVARN_Security_halytysvalvonta_etusivu_1920x520
 

Avarn Securityn hälytyskeskus (puh. 010 620 2000)

Avarn Securityn hälytyskeskus vastaanottaa ja käsittelee hälytyksiä, tekee etäkuvavalvontaa sekä tuottaa etä- ja pääkäyttöpalveluja. Hälytyskeskuspäivystäjät valvovat asiakkaiden kiinteistöjä, toimitiloja tai laitteita ja järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Todistetusti laadukasta ja luotettavaa hälytysvalvontaa

Avarn Securityn hälytyskeskus on Finanssialan hyväksymä hälytystenvastaanottokeskus. Avarn Securityn käyttämä laatujärjestelmä on SFS-EN ISO 9001 laatustandardin mukainen. Hälytyskeskuksen tilat, toiminta ja tekniset ominaisuudet ovat SFS-EN 50518:2019 standardin mukaisia.

Sertifiointi tarkoittaa sitä, että hälytyskeskuksen ja sen vastuuhenkilöiden toiminta on todistetusti luotettavaa ja ammattitaitoista. Standardissa määritellään mm. hälytysten käsittelyjärjestelmän ominaisuuksia, tiloissa käytettyjen materiaalien paloturvallisuutta ja kestävyyttä fyysisten uhkien varalta. Tietojenkäsittely- ja tiedonsiirtojärjestelmät ovat turvallisia ja toimintavarmoja. Kaikki tapahtumat ja toimenpiteet tallennetaan ja ovat monipuolisesti raportoitavissa.

Turvallinen ja toimintavarma hälytysten käsittely

Hälytyskeskus täyttää erittäin korkean turvallisuustason laatuvaatimukset. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin organisaatiot eri toimialoilla. Asiakkaidemme turvallisuustarpeet ja vaatimukset vaihtelevat pienten järjestelmien valvonnasta suurten järjestelmien, kuten esimerkiksi teollisuuden toimitiloihin tai laitoksiin ja jopa yhteiskunnallisesti kriittisten hälytysten vastaanottoon ja tilojen suojaukseen.

Hälytyskeskus numeroina

Vuonna 2020 hälytyskeskuksemme käsitteli noin

  • 550 000 hälytystapahtumaa
  • 330 000 puhelua
  • 20 000 sähköistä yhteydenottoa.
Kameroita hyödynnettiin noin 50 000 tehtävässä. Hälytyskeskus sijaitsee Vantaan Turvalaaksossa ja työllistää 33 hälytyskeskuspäivystäjää.

Lue lisää hälytyskeskupalveluistamme


Työ hälytyskeskuksessa

Hälytyskeskuksessa työskentelevät päivystäjät ovat koulutukseltaan vartijoita. Tyypillinen työpäivä hälytyskeskuksessa on ajoittain hektinen, minkä ansiosta aika hurahtaa töissä nopeasti.

Lue lisää Avarn Securitystä työnantajana

 

2-col-image-sidenav-content-halytyskeskus-paivystaja
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta