Hälytyskeskus suojaa tilat ja laitteet

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonta suojaa toimintasi tärkeimmät tilat ja laitteet vahingolta ilmoittamalla välittömästi poikkeustilanteesta. Hälytyskeskuksemme päivystäjät käsittelevät päivittäin tuhansia hälytyksiä ja puheluita ripeällä otteella ja vahvalla ammattitaidolla, koskivat hälytykset sitten akuutteja vaaratilanteita tai rutiininomaisia huoltopäivystyksiä. Reagoimme viipymättä tilanteen vaatimalla tavalla ja asiakkaan kanssa ennalta sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Vartijamme ovat paikalla nopeasti tarpeen vaatiessa.

Ominaisuudet

  • Hälytyskeskuspäivystys 24/7
  • Hälytysvalvonnan integrointi muihin turvajärjestelmiin, kuten rikosilmoitin-, kulunvalvonta-, LVIS- ja paloilmoitinjärjestelmiin
  • Hälytyskeskus tiukkojen eurooppalaisten standardien mukainen ja Finanssiala ry:n hyväksymä

Hyödyt asiakkaalle

  • Turvaa toimintasi tärkeimmät tilat, järjestelmät ja laitteet
  • Ehkäisee henkilö- ja omaisuusvahinkojen syntymistä
  • Luo turvallisuuden tunnetta henkilöstölle
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta