kotiturva_perhe_4

Kotiturva

Valvottu hälytysjärjestelmä kotiisi

Selkeä ja edullinen kodin turvapalvelu

Etsitkö valvottua hälytysjärjestelmää, mutta hintataso ja monimutkaiset palvelupaketit saavat tuskanhien pintaan? Ratkaisu on Avarn Kotiturva, jonka myötä saat parempaa palvelua edullisemmalla hinnalla

kotiturva_toimintavarmuus

Markkinoiden paras toimintavarmuus

Tuotamme kaiken itse omalla hälytyskeskuksella ja omilla vartijoilla. Tämä tarkoittaa toimintavarmuutta ja nopeutta, jonka myötä sinä saat parempaa palvelua. 

kotiturva_edullisempi

Edullisempi hinta laadusta tinkimättä

Saat aloituspaketin ja lisälaitteet omaksi kerralla tai osamaksulla. Tämän jälkeen maksat kuukausihintaa vain hälytyskeskuksen valvonta- ja vartijapalveluista.

kotiturva_kokemus

Laaja ja pitkäaikainen turvallisuusalan kokemus

Vuonna 1922 olimme Suomen ensimmäinen turvallisuuspalveluyritys. Sadan vuoden kokemus tuo varmuuden ja asiantuntijuuden kaikissa tilanteissa.  

Hinnoittelu

Valitse sinulle sopivin kuukausittain veloitettava palvelusopimus. Lisäksi veloitamme ensimmäisellä laskulla Kotiturvan peruspaketin käyttöönottomaksu 275 €.

Ota yhteyttä ja myyjämme auttavat sinua valinnassasi. 

Aloitus- / asennusmaksu 275€

Aloitusmaksu sisältää
 
laitteiden asennuksen ja käyttöönotto-opastuksen kotonasi.

24 kk sopimus

Kuukausihinta 43,90 €/kk
 
Hinta sopimuskauden 
jälkeen 34,90 €/kk

Vartijakäynnit

69e/ alkava tunti
 
Mahdolliset vartijakäynnit
erikseen laskutettavaa työtä

Kotiturvan toimitusalueet

Alla listatut toimitusalueet kattavat mainitun kaupungin 50 kilometrin säteellä mantereella.

 • Helsinki
 • Jyväskylä
 • Kuopio
 • Lahti
 • Tampere
 • Turku
 • Oulu
Tilaa sinun alueellesi
kotiturva-toimitusalueet

Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä teille sopivan paketin.

Yhteydenottopyyntö

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Kuinka pitkä sitoutumisaika/irtisanomisaika sopimuksessani on?
Kotiturva sopimuksemme ovat lähtökohtaisesti aina aluksi määräaikaisia ensimmäisten 24kk ajan. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla. Jos sinulla on kysyttävää sopimuksestasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 010 620 2010 tai asiakaspalvelu@avarnsecurity.fi
Miten sopimukseni päättymispäivä lasketaan?
Sopimuksen irtisanomisaika alkaa päivästä, jolloin asiakas toimittaa Avarn Securitylle sopimuksen irtisanomisilmoituksen. Irtisanominen tulee toimittaa Avarn Securitylle kirjallisena.
Kuka omistaa Kotiturva -laitteistoni?
Määräaikaisen sopimuskauden ajan laitteiston omistaa Avarn Security. Määräaikaisuuden aikana Avarn Security vastaa myös laitteiston ylläpidosta ja huollosta. Pois lukien laiteviat tai rikkoutumiset, jotka johtuvat asiakkaan tai jonkin muun ulkopuolisen tahon toiminnasta.

Määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä laitteiston omistajuus siirtyy, laitteiston dataliittymää lukuun ottamatta, asiakkaan omistukseen. Samalla sopimus Avarn Securityn kanssa muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Laitteiston ylläpito ja huolto vastuu päättyy myös Avarn Securityn osalta.

Mikäli haluat jatkaa huolto- ja ylläpitosopimustasi määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä tai sinulla on vielä kysymyksiä laitteistosi omistajuuteen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 010 620 2010 tai asiakaspalvelu@avarnsecurity.fi

Mitä avaimilleni tapahtuu sopimuksen päättymisen jälkeen?
Jos olet luovuttanut avaimet Avarn Securitylle, voit sopia avainten noudosta lähimmältä toimipisteeltämme. Vaihtoehtoisesti voimme postittaa avaimen sinulle kirjattuna kirjeenä. Avainten postittamisesta laskutamme kirjatun kirjeen hinnan, sekä palvelumaksun voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

Avainten noutamisesta toimipisteeltämme tai avainten lähettämisestä kirjattuna kirjeenä voit sopia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 010 620 2010 tai asiakaspalvelu@avarnsecurity.fi

Mitä tapahtuu Kotiturva-laitteistolleni muuttaessani?
Määräaikaisen sopimuskauden aikana laitteisto on Avarn Securityn omaisuutta ja sen purkamisesta, sekä siirrosta uuteen osoitteeseen täytyy sopia asiakaspalvelumme kanssa. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 010 620 2010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@avarnsecurity.fi.

Määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä laitteisto on asiakkaan omaisuutta ja sen siirtoa tai purkua ei ole pakko tilata Avarn Securityltä. Kuitenkin sopimuksen siirrosta uuteen osoitteeseen täytyy sopia asiakaspalvelumme kanssa. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 010 620 2010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@avarnsecurity.fi.

Veloitetaanko vartijan paikalle kutsumisesta erikseen?
Kyllä, vartijan paikalle kutsumisesta laskutetaan aina erillinen käyntimaksu.

Kotiturvan peruspaketin käyttöönottomaksu 275 €

Käyttöönottopalvelumme sisältää laitteiden asennuksen ja palvelun käyttöönotto-opastuksen kotonasi. Mahdollisten lisälaitteiden kuten palo- tai häkäilmaisimien käyttöönotosta saat halutessasi oman tarjouksen.  
Myyjämme ja asentajamme auttavat sinua, kun pohdit, mitä kaikkea tarvitset.

Täytä lomake ja tilaa
testi
Kotiturvan käyttöönottoon sisältyvät palvelut ja tarvikkeet:
 • Peruslaitteiston asennus ja pientarvikkeet
 • Hälytysvalvonta 24/7
 • Langaton tiedonsiirtoyhteys
 • Mobiiliapplikaatio
 • Takuuhuolto 

 
Kotiturvan käyttöönottoon sisältyvät laitteet:
 • Keskuslaite 4G
 • Käyttönäppäimistö
 • Ovi-ilmaisin
 • PIR-liikeilmaisin
 • Sisäsireeni
 • Suomenkielinen mobiiliapplikaatio

Helppokäyttöinen mobiilisovellus

Kotiturvan käyttö on  helppoa mobiilisovelluksella,  joka on käytettävissäsi aina. Sovelluksen avulla voit tarkistaa onko järjestelmä kytkettynä, kytkeä sen päälle tai pois sekä muokata asetuksia. Kaikki kätevästi puhelimella tai tabletilla. Sovelluksen kautta saat reaaliaikaset ilmoitukset hälytysjärjestelmästäsi sekä näet tarkat tiedot toiminnasta tapahtumalokin kautta.

kotiturva_perhe_turva
Onko sovelluksen käyttö maksullista?
Sovelluksen käyttö on täysin maksutonta.
Miten pääsen käyttämään sovellusta?
Asentajamme auttaa sinua ottamaan sovelluksen käyttöön Kotiturva -laitteiston asennuksen yhteydessä. Mikäli et kuitenkaan ole jostakin syystä saanut sovellusta käyttöösi asennuksen yhteydessä ja haluat saada sovelluksen käyttöösi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 010 620 2010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@avarnsecurity.fi.
Mitä Ajax-sovelluksella voi tehdä?
Ajax-sovelluksessa käytössäsi on seuraavat toiminnot:

 

  • Kotiturva-laitteiston tilatietojen reaaliaikainen seuranta
  • Hälytysjärjestelmän päälle- ja poiskytkentä
  • Paniikkihälytyksen tekeminen
  • Älypistorasioiden päälle- ja poiskytkentä ja niiden tilan seuraaminen kaiken aikaa
  • Lisätä muita Ajax-sovelluksen käyttäjiä Kotiturva -laitteistoosi
  • Käyttäjäkoodien lisääminen, muuttaminen ja poistaminen
  • Kotiturvalaitteistosi tapahtumalokin tarkastelu
  • Valvontakameroidesi kuvien katselu ja niiden tallenteiden selaaminen
Toimiiko Ajax-sovellus myös ulkomailla?
Kyllä, kunhan varmistat, että sinulla on hyvä ja vankka verkkoyhteys. Muista myös mahdolliset verkkoliikenteen lisämaksut, jotka puhelinoperaattorisi voi veloittaa ulkomailla.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi alla, niin voimme keskustella kotisi turvallisuudesta.