Avarn_Security_meista_1920x520_mies_ja_nainen

Meistä

Olemme vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tuotamme turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta.

Avarn Securityn intohimo on #tulevaisuudenturvallisuus. Haluamme olla askeleen edellä ja varmistaa, että asiakkaidemme investoinnit turvallisuuteen ovat järkeviä, palvelevat tarkoitustaan ja ovat helposti päivitettävissä vielä viidenkin vuoden päästä. Meiltä saat asiantuntevaa apua turvajärjestelmien koko elinkaaren ajaksi ja kaikki siihen liittyvät palvelut.

Avarn Security merkitsee myös lämminhenkistä työyhteisöä noin 3000 turvallisuuden ammattilaiselle, jotka puhaltavat yhteen hiileen tehdäkseen yhteiskunnasta turvallisemman.

Palvelut

tekoaly

Turvallisuusteknologia

Älykkään turvallisuusteknologian avulla saat parhaan hyödyn irti turvallisuustekniikasta.
Lue lisää »

Asiakaspalvelvelu

Hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuksemme turvaa toimintaasi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.
Lue lisää »

vartiointi

Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuden ammattilaisemme rakentavat luottamuksen tunnetta siellä, missä ihmiset kohtaavat toisiaan.
Lue lisää »


Avarn Security Pohjoismaissa

Avarn Security Group

Avarn Security is a leading security group with operations in Norway, Sweden, Finland and Denmark. We supply security to clients across the Nordic market.

Avarn Security Norge

Avarn Security er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør til offentlige og private virksomheter samt til privatmarkedet.

Avarn Security Sverige

Avarn Security är den kompletta  säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor