AVARN Security palvelupaketit

Kuukausihintaiset turvallisuuspalvelut ja -järjestelmät

Turvallisuutta on nyt helppo hankkia. Paketoimme yrityksesi tärkeimmät turvajärjestelmät kokonaisuuksiksi, joilla saat turvallisuuden perustukset kuntoon vaivattomasti. Kätevät palvelupaketit eivät vaadi suuria investointeja ja niitä voi täydentää milloin tahansa muilla palveluilla. Tutustu ja tilaa!

Yritysturva »

Hälytysjärjestelmä ja hälytysvalvontapalvelu samassa paketissa. Yritysturvan avulla suojaat tilasi, omaisuutesi ja henkilöstösi. Kiinteä kuukausihinnoittelu kattaa laitteiston sekä hälytysvalvonnan.

Yritysturvaliittymä »

Hälytysjärjestelmän langaton tiedonsiirto ja hälytysvalvonta yrityksille. Yritysturvaliittymällä nykyaikaistat olemassa olevien järjestelmiesi tiedonsiirron ja parannat yrityksesi turvatasoa. Palveluun sisältyy myös hälytysvalvonta.

Valvontakamerapaketti »

Valvontakamerapaketti kuukausimaksulla. Reaaliaikainen pääsy livekuvaan ja kuvatallenteisiin missä ja milloin tahansa pilvipalvelun kautta.

Tilanneturva »

Nopein ja huomaamattomin apu uhkaavan tilanteen sattuessa kohdalle. Painikkeella saat välittömän yhteyden hälytyskeskukseemme, joka hälyttää paikalle vartijan.  

Valvontakamerapaketti tallentimella »

Liikkuvan kuvan jatkuva tallentaminen tuo laajemmat mahdollisuudet toimitilojesi valvontaan. Etäkäyttömahdollisuus ympäri vuorokauden.

Työmaaturva »

Työmaaolosuhteisiin räätälöity palvelukokonaisuus, jota on helppo laajentaa työmaan turvallisuustarpeiden kasvaessa ja rakennusprojektin edetessä.

Kameravalvonta pilvipalveluna »

Pilvipalvelualustalle rakennetulla kuvavalvontajärjestelmällä mahdollistat live-seurannan, tallenteiden haun ja kameraohjaukset verkon yli lähes malliriippumattomasti.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta