Turvallisuutta helposti palveluna

Kuukausihintaiset hälytysjärjestelmät ja hälytysvalvontapalvelut

Hälytysjärjestelmä yrityskäyttöön

Hälytysjärjestelmä yrityskäyttöön

Suojaa yrityksesi tiloja, henkilöstöä ja omaisuutta hälytysjärjestelmällä ja hälytysvalvontapalvelulla. Joustava kuukausihinta ja sopimusaika – ilman isoja investointeja.

Tutustu Yritysturvaan »

Hälytysjärjestelmän tiedonsiirto

Hälytysjärjestelmän tiedonsiirto

Hälytysjärjestelmän langaton tiedonsiirto ja hälytysvalvonta yrityksille. Palvelun avulla nykyaikaistat olemassa olevien järjestelmiesi tiedonsiirron ja parannat yrityksesi turvatasoa. Palveluun sisältyy myös hälytysvalvonta.

Lue lisää tiedonsiirrosta » 

vartiointi

Turvapainikkeet

Hälytyspainike on nopea ja huomaamaton apu uhkaavassa tilanteessa. Hälytysnappia painamalla saat välittömän yhteyden hälytyskeskukseemme, joka kutsuu paikalle vartijan. 

Lue lisää turvapainikkeista »

kameravalvonta

Valvontakamerat

Kameravalvonta kasvattaa toimitilojesi turvallisuustasoa ja auttaa ennaltaehkäisemään rikoksia ja ilkivaltaa. Voit hankkia valvontakamerajärjestelmän tallentimella tai pilvipalveluna.

Lue lisää valvontakameroista »

rakennusmaat

Työmaan turvallisuusjärjestelmät

Avarn Securityn työmaaturva on työmaaolosuhteisiin räätälöity palvelukokonaisuus, jota on helppo laajentaa työmaan turvallisuustarpeiden kasvaessa ja rakennusprojektin edetessä.

Tutustu Työmaaturvaan »

 

 

Tarvitsetko lisää turvallisuustekniikkaa?

Meillä on vahva turvallisuusteknologian osaaminen ja pystymme palvelemaan valtakunnallisesti kaikissa turvajärjestelmien elinkaaren vaiheissa. Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset turvallisuusjärjestelmän koko elinkaaren ajaksi. Voimme suunnitella järjestelmäsi alusta saakka, asentaa sen ja auttaa käyttöönotossa sekä kunnossapidossa tai voimme päivittää vanhan järjestelmäsi uuteen.

Lue lisää turvallisuusteknologiasta
tekoaly-ja-koneoppiminen-videovalvonnassa