tilanneturva-vartijakutsupainike

Turvapainike - nopea apu uhkatilanteisiin

Tilanneturva on nopea ja huomaamaton apu silloin, kun uhkaava tilanne yllättää sinut tai työntekijäsi. Lisää henkilöstön turvallisuutta turvapainikkeella ja luo stressittömämpi työympäristö yksin työskenteleville. Pyydä tarjous Tilanneturvasta »

Turvaa työntekijöillesi joka tilanteessa

Tilanneturva pitää huolta työntekijöistäsi, kun heillä on riski joutua uhkaavaan tilanteeseen yksin. Eri toimialoille ja tilanteisiin helposti muokkautuva vartijakutsupainike hälyttää vartijan paikalle huomaamattomasti ja nopeasti.

Tehokas vartijakutsu 24/7

Tilanneturva on langaton turvapainike, jonka avulla voit lähettää äänettömän hätäkutsun. Taskussa tai kaulanauhassa huomaamattomasti mukana kulkeva turvapainike lähettää hätäviestin Avarn Securityn hälytyskeskukseen, mistä hälytys ohjataan lähimmälle vartijalle. Hälytys voidaan ohjata myös yrityksen itse määräämälle henkilölle. Pyydä tarjous »

Soveltuu moniin eri kohteisiin:

  • Myymälät, kaupat ja ravintolat
  • Sairaalat, terveyskeskukset, hoitolaitokset
  • Toimistot ja palvelupisteet
  • Varastointi- ja kuljetuspalvelut
  • Teollisuus- ja tehdasalueet
  • Liikkuva työ ja vaihtuvat asiakaskohteet
tilanneturva-liikkuvaa-tyota-tekeville-950x185

Varmista työturvallisuus vaihtuvissa asiakaskohteissa

Liikkuva työ on usein haastavaa työturvallisuuden kannalta. Tilanneturvan avulla varmistat helposti henkilöstön turvallisuuden myös vaihtuvissa asiakaskohteissa. Tilanneturvaan on yhdistettävissä mobiilisti toimiva, liikkuvaan työhön erityisesti suunniteltu turvapalvelu. Palvelu toimii Tilanneturva -painikkeen kanssa.

Palvelun käyttö on helppoa ja suoraviivaista. Ennen työkohteeseen menoa työntekijä ilmoittaa kohteen osoitteen tekstiviestillä Avarn Securitylle. Jos työntekijä ei ole kuitannut poistumistaan kohteesta sovitun ajan kuluessa tai jos hän lähettää hätäkutsun, Avarn Securityn hälytyskeskus ottaa tehtävän käsittelyyn ja reagoi tilanteeseen sovittujen toimenpideohjeiden mukaisesti.

Hinnoittelu alk. 34,90€ /kk

Palvelu sisältää turvapainikkeen sekä ympäri vuorokauden päivystävän hälytyskeskuspalvelun. Vartijan käynneistä veloitetaan erikseen. Tilanneturvaan on helppo lisätä lisäpalveluita ja -ominaisuuksia turvallisuustarpeiden kasvaessa. Kiinteä kuukausihinnoittelu pitää huolen siitä, ettet saa yllättäviä laskuja. Palvelun toimitusalueen ulkopuolisiin tilauksiin lisätään aina kilometrikorvaus. Voit tutustua sopimusehtoihin ja hinnoitteluun kokonaisuudessaan tarjouspyynnön yhteydessä.

Räätälöitävissä lisäpalveluilla

Tilanneturva-painike sopii monenlaisiin kohteisiin ja se on mahdollista räätälöidä kattamaan erilaisia vaaratilanteita. Lisäpalveluihin kuuluvat mm.:

  • Liikkumattomuushälytys
  • Kaatumishälytys
  • Soitto turvapainikkeeseen hälytyskeskuksesta
  • Turvapainiketta kantavan henkilön paikantaminen
tilanneturva-turvapainike

Pyydä tarjous Tilanneturvasta

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.