halytysjarjestelman-tiedonsiirtoliittyma-avarnilta

Tehokas ja turvallinen hälytysjärjestelmän tiedonsiirto

Yritysturvaliittymä on kuukausihintainen tiedonsiirto- ja hälytysvalvontaratkaisu, jolla nykyaikaistat hälytysjärjestelmäsi tiedonsiirron ja parannat yrityksesi turvatasoa. Helposti ja turvallisesti. Pyydä tarjous Yritysturvaliittymästä »

Siirry nykyaikaiseen tiedonsiirtoon

Yritysturvaliittymä on langaton tiedonsiirtoratkaisu ja hälytysvalvontapalvelu. Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat parantaa olemassa olevan hälytysjärjestelmänsä tiedonsiirtoa ja nykyaikaistaa turvapalveluaan. Palvelu on tarvittaessa saatavilla 3-tason turvaluokituksella, joten se soveltuu myös korkean suojaustason kohteisiin.

Hälytysjärjestelmän tehokkaampi tiedonsiirto

Yritysturvaliittymä korvaa hälytysjärjestelmän puhelinliittymän tai verkkoyhteyden langattomalla ratkaisulla. Käyttäjäystävällinen palvelu sisältää siirtolaitteiston lisäksi suojatun yhteyden sekä hälytysvalvonnan ja se on yhdistettävissä valtaosaan hälytysjärjestelmistä. Yritysturvaliittymä on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä tiedonsiirtoratkaisu.

Yritysturvaliittymä sisältää:

  • Hälytysvalvonta ja hälytysajovalmius 24/7
  • Langaton tiedonsiirtolaite ja sim-kortti
  • Tiedonsiirto yhteyskuluineen
  • Tiedonsiirtolaitteiston korjaushuolto
  • Varoitustarrat

Hinnoittelu alk. 39 €/kk

Yritysturvaliittymä-pakettiin kuuluu tiedonsiirtotekniikka ja käyttöopastus. Palvelun asennus tehdään tuntityönä 79 € /tunti. Kuukausimaksu (alk. 39 €) kattaa laitteiston ylläpidon ja korjaushuollon, hälytysvalvonnan ja tiedonsiirron palvelun toimitusalueella. Vartijan käynneistä veloitetaan erikseen. Voit tutustua hinnastoon sopimusehtoihin kokonaisuudessaan tarjouspyynnön yhteydessä.


Pyydä tarjous Yritysturvaliittymästä

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.