halytysjarjestelman-ilmoituksensiirtoliittyma-avarnilta

Tehokas ja turvallinen hälytysjärjestelmän ilmoituksensiirto

Yritysturvaliittymä on kuukausihintainen ilmoituksensiirto- ja hälytysvalvontaratkaisu, jolla nykyaikaistat hälytysjärjestelmäsi ilmoituksensiirron ja parannat yrityksesi turvatasoa, helposti ja turvallisesti. Pyydä tarjous Yritysturvaliittymästä »

Siirry nykyaikaiseen ilmoituksensiirtoon

Yritysturvaliittymä on langaton ilmoituksensiirtoratkaisu ja hälytysvalvontapalvelu. Palvelu sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat parantaa olemassa olevan hälytysjärjestelmänsä ilmoituksensiirtoa ja nykyaikaistaa turvapalveluaan. Palvelu on saatavissa myös DP4-tason luokituksella, joten se soveltuu myös korkean suojaustason kohteisiin.

Hälytysjärjestelmän nopeampi ja varmempi ilmoituksensiirto

Yritysturvaliittymä korvaa hälytysjärjestelmän lankapuhelin- tai GSM-verkkoon liitetyn robottipuhelimen langattomalla ja digitaalisella ratkaisulla, mutta se sopii myös uuden hälytysjärjestelmän yhteyteen. Käyttäjäystävällinen palvelu sisältää siirtolaitteen lisäksi salatun yhteyden sekä hälytysvalvonnan ja se on yhdistettävissä valtaosaan hälytysjärjestelmistä. Yritysturvaliittymässä käytettävillä ilmoituksensiirtolaitteilla on Finanssiala ry:n asianmukaiset hyväksynnät.

Yritysturvaliittymä sisältää:

  • Hälytysvalvonta ja hälytysajovalmius
  • Langaton digitaalinen tiedonsiirtolaite
  • SIM-kortti ja dataliittymä yhteyskuluineen
  • Ilmoituksensiirtolaitteen korjaushuolto
  • Varoitustarrat

Hinnoittelu alk. 39,90 €/kk

Palvelun asennus tehdään tuntityönä 79 € /tunti + matkaveloitus. Vartijan käynneistä veloitetaan erikseen. Voit tutustua hinnastoon ja sopimusehtoihin kokonaisuudessaan tarjouksen yhteydessä.


Pyydä tarjous Yritysturvaliittymästä

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.