Avarn Cash Solutions Oy tuottaa arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluja

Avarn Cash Solutions - rahankäsittelypalvelut

Käteisen ja arvopapereiden hallinta on edelleen kiinteä osa monen yrityksen päivittäistä toimintaa. Automatisoitu rahankäsittelypalvelumme modernisoi rahankäsittelyn ja minimoi laskentavirheet. Arvologistiikan ammattilaisemme varmistavat omaisuuden turvallisen kuljettamisen. Tarjoamme myös turvallisen säilytyksen datan fyysisille varmuuskopioille, jotta yritykselle arvokas tieto voidaan palauttaa myös silloin, kun tietoliikenteessä on häiriöitä.

Rahahuolto.fi -verkkopalveluun on nyt saatavilla myös kätevät mobiilisovellus. Sovelluksen voit ladata omasta sovelluskaupastasi (Google Play ja AppStore). Sovellukseen käyvät samat tunnukset kuin verkkopalveluumme.

 

Avarn Cash Solutions Oy turvaa käteisvarasi ja arvo-omaisuutesi

Autamme yrityksiä, pankkeja ja julkisen sektorin organisaatioita turvaamaan käteisvarojaan ja arvo-omaisuuttaan. Tuotamme myös palveluja käteis- ja itsepalveluautomaattien valvontaan, ylläpitoon ja rahahuoltoon. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti yhdeksän toimipaikan kautta ja työllistämme 250 rahahuollon ammattilaista. Yhtiön liikevaihto on 17 miljoonaa euroa.

Avarn Cash Solutions Oy on osa pohjoismaista Avarn Security Groupia, joka tuottaa rahankäsittelypalveluja Suomen lisäksi Norjassa ja Tanskassa Nokasin nimellä. Suomen Avarn Cash solutions kuuluu omana erillisenä yhtiönä konsernin rahankäsittelyliiketoiminnan pohjoismaiseen organisaatioon.

Avarn Cash Solutions arvokuljetus

Arvokuljetus

Vastaamme arvo-omaisuutesi kuljetuksen jokaisesta yksityiskohdasta. Kotimaan kuljetusten lisäksi toimimme kansainvälisen kuljetusverkoston kautta.
Lue lisää »

Avarn Cash Solutions rahankäsittely

Rahankäsittely

Käsittelemme, laskemme ja tilitämme asiakkaidemme tilityksiä joko suoraan asiakkaille tai alihankintana pankeille.
Lue lisää »

Avarn Cash Solutions automaattinen rahankäsittely

Automaattinen rahankäsittely

Automatisoitu rahankäsittely vähentää inhimillisiä virheitä laskennassa. Raportit tekevät näkyväksi rahan kierron, mikä helpottaa rahankäsittelyyn liittyvää ennakointia.
Lue lisää »

Avarn Cash Solutions automaattipalvelut

Automaattipalvelut

Hoidamme raha- ja itsepalveluautomaattien arvologistiikan: tyhjennämme, täydennämme ja ylläpidämme automaatteja 24/7 palvelevan keskuksemme kautta.
Lue lisää »

Avarn Cash Solutions säilöratkaisut

Säilöratkaisut

Arvosäilö vapauttaa henkilöstösi rahankuljetuksen riskitilanteista. Uusinta turvallisuusteknologiaa hyödyntävät kassakaapit tekevät rahan noudosta ja luovutuksesta joustavampaa.
Lue lisää »

turvatekniikka

Aineistoturva

Datan fyysiset tallenteet säilyvät varmassa turvassa sertifioiduissa dataturvakaapeissamme, joista kaikki tieto voidaan palauttaa asiakkaalle vaurioitumattana.
Lue lisää »

Rahahuolto.fi -verkkopalvelu

Asiakkaanamme saat käyttöösi veloituksetta kätevän Rahahuolto.fi -verkkopalvelun, jonka kautta rahankäsittelyn hallinnointi on nopeaa ja vaivatonta. Kaikki rahankäsittelyn hallintaan liittyvät palvelut hoituvat kätevästi ympäri vuorokauden auki olevassa verkkopalvelussa. Palvelun reaaliaikaisten raporttien avulla  pysyt jatkuvasti ajan tasalla käteisen kierrosta ja saat selkeän kokonaiskuvan kaikkien toimipisteidesi rahahuollosta.

Rahahuolto.fi -verkkopalveluun on nyt saatavilla myös kätevä mobiilisovellus. Sovelluksen voit ladata omasta sovelluskaupastasi (Google Play ja AppStore). Sovellukseen käyvät samat tunnukset kuin verkkopalveluun. 

Tutustu verkkopalveluun
Avarn_Cash_Solutions_coins_ellipse_PNG