AVARN Security auttaa säilyttämään varmuuskopiot ja muut tärkeät tallenteet vaivattomasti ja turvallisesti.

Aineistoturva

Mitä suurempia datamääriä yritys säilyttää pilvipalveluissa, sitä haavoittuvaisempaa liiketoiminta on tietoliikenteen häiriöille. Varmuuskopiointi pilvipalveluiden lisäksi fyysisille tallenteille suojaa datan kaikissa tilanteissa. Organisaatiosi arvokkain tieto säilyy varmassa turvassa sertifioiduissa dataturvakaapeissamme, joista kaikki tieto voidaan palauttaa vaurioitumattana.

Turvakuljetus hoitaa fyysisten datatallenteiden noutamisen ja siirtämisen toimipisteestäsi korkean turvatason laskentakeskukseemme. Tarvittaessa toimitamme tallenteet sinulle takaisin pikatilauksena. Säilytämme myös muuta luottamuksellista ja arvokasta aineistoa, kuten asiakirjoja, arvopapereita ja -esineitä. 

Palvelumme

  • Fyysisten datatallenteiden säilytys sertifioiduissa dataturvakaapeissa
  • Aineiston turvallinen nouto ja kuljetus
  • Mahdollisuus aineiston pikatoimitukseen takaisin asiakkaalle

Hyödyt asiakkaalle

  • Ei investointitarvetta murto- ja paloluokiteltuihin turvakaappeihin
  • Viikko-, kuukausi-, kvartaali- tai vuosivarmistusnauhojen räätälöity nauhakierto
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta