Avarn Cash Solutions hoitaa arvokuljetukset asiakkaan turvallisuustarpeiden ja aikataulujen mukaisesti.

Arvokuljetus

Hoidamme arvo-omaisuutesi, kuten käteisen rahan, arvopapereiden, datatallenteiden ja arvoesineiden kuljetukset turvallisesti ja täsmällisesti. Vastaamme hallussamme olevasta omaisuudesta puolestasi läpi logistiikkaketjun jokaisen vaiheen. Kotimaan kuljetusten lisäksi toimimme kansainvälisen kuljetusverkoston kautta. Noudatamme kaikissa kuljetuksissa kansainvälisiä TAPA-standardeja ja seuraamme kuljetuksia reaaliajassa.

Palvelumme

  • Arvokuljetukset kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Kuljetuksen jokaisen vaiheen reaaliaikainen seuranta 

Hyödyt asiakkaalle

  • Asiakkaan turvallisuus- ja aikataulutarpeiden mukainen kuljetus
  • Vastuu arvo-omaisuudesta Avarn Cash Solutionsilla koko kuljetuksen ajan
  • Globaali, kansainvälisiä turvallisuusstandardeja noudattava kuljetusverkosto
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta