AVARN Security hoitaa suurta osaa raha-automaattien rahatäydennyksistä  sekä muiden itsepalveluautomaatien täydennystarpeista.

Automaattipalvelut

Vastaamme erilaisten itsepalveluautomaattien tyhjentämisestä ja täydentämisestä, arvokuljetuksesta ja logistiikkasuunnittelusta. Teemme myös automaatin ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten kuittipaperin ja muiden kulutustarvikkeiden täyttämisen.

Palvelukeskuksemme valvoo niin automaattien tekniikkaa kuin turvallisuutta ja on tavoitettavissa ympärivuorokautisesti, vuoden jokaisena päivänä. Hoidamme tarvittaessa automaattien loppukäyttäjien asiakaspalvelun vahvalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Palvelumme

  • Itsepalveluautomaattien valvonta, ylläpito ja arvologistiikka
  • Tarvittaessa automaattien loppukäyttäjien asiakaspalvelu
  • Raha-automaattien lisäksi pysäköinti- ja laskunmaksuautomaattien hoito
  • Palvelukeskus käytettävissä 24/7

Hyödyt asiakkaalle

  • Kaikki automaatteihin liittyvät palvelut kustannustehokkaasti kauttamme
  • Ammattimainen loppukäyttäjien asiakaspalvelu
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta