AVARN Security toteuttaa kokonaisvaltaisia rahankäsittelypalveluja.

Rahankäsittely

Hoidamme kaikki rahankäsittelyprosessin vaiheet tehokkaasti ja turvallisesti laskentakeskuksessamme. Rahankäsittelyn ammattilaisemme käsittelevät, laskevat ja tilittävät tilityksiä suoraan asiakkaille tai alihankintana pankeille. Tuotamme käteisen rahan kierrosta tilastoja ja raportteja, jotka auttavat optimoimaan käteisvarojen käytön mahdollisimman kustannustehokkaaksi.

  Palvelumme

  • Käteisen rahan käsittely, laskenta ja tilitys
  • Tilitykset joko suoraan asiakkaille tai alihankintana pankeille
  • Tilastot ja raportit rahan kierrosta

  Hyödyt asiakkaalle

  • Rahankäsittely turvatussa ympäristössä
  • Raportoinnin kautta parempi ymmärrys rahan kierrosta
  • Mahdollisuus käteisvarojen kustannustehokkaamman käytön suunnitteluun
  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta