Arvosäilö on uusinta turvallisuusteknologiaa hyödyntävä kassakaappi.

Säilöratkaisut

Arvosäilö on liiketiloihisi asennettava, uusinta turvallisuusteknologiaa hyödyntävä kassakaappi. Arvosäilöön voi tallettaa käteistä, arvopapereita tai muita dokumentteja milloin sinulle parhaiten sopii, ja me hoidamme tarvittaessa arvokuljetukset säilöstä eteenpäin. Kun käteisen rahan säilytys, nouto ja luovutus hoidetaan kassakaapin kautta, vapautuu henkilöstösi rahankuljetukseen liittyvistä riskitilanteista. Arvosäilö on mahdollisuus ottaa myös väliaikaiseen käyttöön tapahtuman tai sesongin ajaksi.

Arvokioski on kauppakeskuksissa toimivien yritysten yhteisessä käytössä oleva käteisvarojen jättöpiste ja vaihtorahojen noutopiste. Arvokioskin käyttäjät voivat tuoda ja noutaa käteisvaroja oman aikataulunsa mukaan turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Räätälöimme arvokioskin vastaamaan käyttäjien tarpeisiin: se voi sisältää esimerkiksi vaihtorahalokerikon, yösäilön ja vaihtoraha-automaatin.

Palvelumme

  • Arvosäilö omiin liiketiloihisi
  • Arvokioski kauppakeskusten ja ostoskeskittymien yritysten yhteiskäyttöön

Hyödyt asiakkaalle

  • Käteinen raha ja arvopaperit suojattu korkeatasoisella tekniikalla
  • Rahan nouto ja luovutus joustavaa, omilla ehdoilla tapahtuvaa
  • Henkilöstön resurssien vapautus muihin tehtäviin
  • Varmuus arvologistiikan turvallisuudesta
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta