Tietosuojaoikeudet

  Avarn Security Oy toteuttaa pyynnöstäsi seuraavat tietosuojaoikeutesi.

  Oikeutesi saada tietoja henkilötietojesi käsittelystä

  • Sinulla on oikeus saada tietää, mihin tarkoituksiin ja millä tavoilla käsittelemme henkilötietojasi

  Oikeutesi saada pääsy tietoihin

  • Sinulla on oikeus saada tietää, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja. Jos käsittelemme, sinulla on oikeus saada jäljennös näistä tiedoista, ellei meillä ole lainmukaista perustetta kieltäytyä oikeuden toteuttamisesta

  Oikeutesi oikaista tietoja

  • Jos käsittelemämme tiedot, jotka koskevat sinua ovat virheellisiä, voit pyytää meitä oikaisemaan tiedot

  Oikeutesi rajoittaa tietojen käsittelyä

  Jos mielestäsi käsittelemämme sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä, niitä käsitellään lainvastaisesti tai vastustat tietojesi käsittelyä, voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä.

  Tällöin voimme käsitellä tietojasi vain

  • sinun suostumuksellasi
  • jos tarvitsemme tietoja oikeusvaateen laatimisen, esittämisen tai puolustamisen takia
  • väliseemme sopimukseen perustuen
  • oikeutettujen etujemme toteutumiseksi
  • lakisääteisen velvollisuutemme noudattamiseksi
  • jonkun toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi

  Sinulla on oikeus vastustaa suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyä. Voit tehdä sen milloin tahansa lainmukaisella perusteella. Tällöin emme enää saa käsitellä henkilötietojasi, paitsi jos käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos tietojen käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

  Voit esittää tietosuojaoikeuksiasi koskevan pyynnön Avarn Security Oy:lle sähköpostilla (tietosuoja@avarnsecurity.fi) tai alla olevalla lomakkeella. 

  Tietopyyntölomake

  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta