AVARN Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuden ammattilaisemme rakentavat luottamuksen tunnetta siellä, missä ihmiset kohtaavat toisiaan. Käännämme haastavimmatkin tilanteet onnistumisiksi inhimillisen kokemuksen, kohtaamisen taidon ja ketterän turvallisuusteknologian avulla. Vartijamme ovat aina myös koulutettuja asiakaspalvelijoita, jotka tekevät tiloista ja tapahtumista viihtyisämpiä asiakkaille.

Aulapalvelu »

Lämmin vastaanotto ja neuvokas asiakaspalvelu jäävät vieraillesi päällimmäiseksi mieleen, kun aulavartijamme huolehtivat vastaanottotilojen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Vartiointi »

Vartijan läsnäolo mahdollistaa välittömän reagoinnin, kun tilanne sitä vaatii. Vartijamme luovat turvallisuutta ihmisten parissa ja ehkäisevät vaaratilanteita kaikenlaisissa kiinteistöissä.

Järjestyksenvalvonta »

Ensiaputaitoiset järjestyksenvalvojamme ennaltaehkäisevät rikoksia ja onnettomuuksia sekä palvelevat ja opastavat ihmisiä niin julkisissa tiloissa kuin tapahtumissa.

Turvallisuusjohtaminen ja asiantuntijapalvelut »

Turvallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu edellyttää syvää ymmärrystä turvallisuuden ajankohtaisista kysymyksistä ja selkeää näkemystä turvallisuuden roolista liiketoiminnassa.

Turvatarkastus »

Turvatarkastuksella ehkäistään niin tahallisten kuin tahattomien turvallisuusriskien syntymistä tilanteissa, joissa ihmismassat tai tavaravirrat liikkuvat vilkkaasti.  

Tapahtumaturvallisuus »

Vastaamme vaativimpienkin tilaisuuksien turvallisuushaasteisiin vankalla ammattitaidolla. Kun me olemme paikalla, tapahtumavieraat voivat keskittyä ohjelmaan rauhallisin mielin.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta