Aulavartijamme ovat koulutettuja turvallisuusalan ammattilaisia.

Aulapalvelu

Tasokas aulapalvelu takaa lämpimän vastaanoton ja luotettavan ensivaikutelman kaikille tiloihisi saapuville ihmisille. Aulavartijamme ovat paitsi koulutettuja turvallisuusalan ammattilaisia, myös kokeneita asiakaspalvelijoita, jotka hallitsevat haastavatkin kohtaamiset varmoin ottein. Aulavartijamme hallinnoivat kiinteistön turvajärjestelmiä ja valvovat tiloja video- ja kulunvalvontajärjestelmien avulla. Räätälöimme aulapalvelun tarpeidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi huomioimalla toimintasi erityispiirteet, kuten kielitaitovaatimukset.

Palvelumme

  • Yksilöity aulapalvelu tarpeidesi mukaisesti
  • Aulavartijoilla kohteeseen sopiva koulutus (IT-taidot, kielitaito)
  • Kulunvalvonnan ja videovalvonnan hallinnointi

Hyödyt asiakkaalle

  • Positiivinen ensivaikutelma tiloissasi vieraileville ihmisille
  • Asiakaspalvelun parempi laatutaso
  • Nopea apu paikalla ongelmatilanteissa
  • Kiinteistön turvallisuus jatkuvasti korkealla tasolla

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta