AVARN Security on tapahtumaturvallisuuden asiantuntija.

Tapahtumaturvallisuus

Tapahtumakävijöiden turvallisuuden tunne on yksi onnistuneen tapahtuman keskeisimmistä elementeistä. Huolellisen suunnittelun avulla varmistamme, että vieraasi voivat rauhassa keskittyä tapahtumaan ilman pelkoja vaaratilanteista.

Hoidamme muun muassa tapahtumasi lupa-asiat, järjestyksenvalvonnan, turvatarkastukset, pelastussuunnitelmat, viranomaisverkon, ensiavun ja jälkitoimenpiteet. Ammattimainen ja ystävällinen henkilöstömme mahdollistaa vieraidesi saumattoman elämyksen ja luottamuksen ympäristön turvallisuuteen.

Palvelumme

  • Tapahtumaturvallisuuden suunnittelu, toteutus ja jälkitoimenpiteet
  • Viranomaisyhteyksien hoito

Hyödyt asiakkaalle

  • Viihtyisämmän elämyksen tarjoaminen tapahtumakävijöille
  • Asiakkaiden vahvempi luottamus tapahtumajärjestäjää kohtaan

Varaudu, varmista ja onnistu – opas tapahtumajärjestäjälle

palvelut-tapahtumat

Kokosimme tapahtumaturvallisuuden asiantuntijoidemme neuvot oppaaksi. Hyödynnä vinkit ja tee tapahtumastasi turvallinen ja sujuva!

Lataa tapahtumajärjestäjän opas
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta