Suoritamme kohteissamme tarvittaessa myös tarkastuksia esimerkiksi henkilöstölle, tavarantoimituksille ja ajoneuvoille.

Turvatarkastus

Turvatarkastus ehkäisee turvallisuusriskien syntymistä tilanteissa, joissa ihmismassat tai tavaravirrat liikkuvat vilkkaasti. Turvatarkastajamme estävät vaarallisten ja kiellettyjen aineiden ja esineiden pääsyn kohteeseen vahvan ammattitaidon ja kehittyneen turvallisuusteknologian avulla. He ylläpitävät järjestystä ja varmistavat turvallisuuden muun muassa lentokentillä, satamissa, oikeuslaitoksissa ja tuotantolaitoksissa.

Yhdistämme turvatarkastuksen tarpeidesi mukaan muihin turvallisuuspalveluihin, kuten paikallisvartiointiin tai kameravalvontaan.

Palvelumme

  • Turvatarkastus kaikkiin toimintaympäristöihin

Hyödyt asiakkaalle

  • Varmuus ympäröivien ihmisten vaarattomuudesta
  • Turvallisuusriskien ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta