paikallisvartiointi

Vartiointipalvelut yrityksille ja organisaatioille

Vartijan läsnäolo lisää turvallisuuden tunnetta. Vartija on myös usein ensimmäinen henkilö, joka kohdataan pulmatilanteessa tai opastuksen tarpeessa. Vartijamme ovat asiakaspalvelun ja turvallisuuden ammattilaisia, jotka tekevät kohteista viihtyisämpiä ja turvallisempia - sinulle ja asiakkaillesi. Pyydä tarjous vartiointipalveluista »

Monipuoliset vartiointipalvelut

Vartiointipalveluistamme löytyy erilaisiin ympäristöihin ja turvallisuustarpeisiin sopivat ratkaisut. Palveluihimme kuuluvat mm. liikkuva vartiointi, paikallisvartiointi, aulavartiointi ja etäpalveluna tehtävä kameravartiointi.

Hyödyt yrityksille ja organisaatioille:

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä sekä minimoi ilkivaltaa ja vahinkoja. Lisäksi se parantaa yleistä turvallisuuden tunnetta, mikä vaikuttaa työtyytyväisyyteen sekä asiakas- ja vierailijakokemukseen positiivisesti.

  • Nopea reagointi turvallisuusuhkiin
  • Ammattitaitoiset asiakaskohtaamiset
  • Ongelmatilanteiden ratkaisu ja jälkihoito
  • Vaaratilanteiden ja vahinkojen minimointi
  • Rikosten ja ilkivallan ennaltaehkäisy

Pyydä tarjous

liikkuva-vartiointi

Valvomme kaikkea toiminnallesi arvokasta

Tarjoamme monipuolisia vartiointipalveluja, joiden keskiössä on ammattitaito ja asiakaspalveluhenkisyys. Vartijamme ovat ystävällisiä turvallisuusalan ammattilaisia, joiden osaamiseen ja tilannetajuun voi luottaa. Vartijoidemme jatkuvana tukena toimii Avarn Securityn oma hälytyskeskus, laaja kenttäorganisaatio ja moderni turvallisuusteknologia.

Paikallisvartiointi

Paikallisvartija ennakoi toimintaympäristöä uhkaavat riskit ja puuttuu ongelmatilanteisiin välittömästi. Vartijan läsnäolo myös ennaltaehkäisee häiriöiden syntyä. Tyypillisiä paikallisvartiointiympäristöjä ovat sairaalat, kauppakeskukset, tuotantolaitokset, varastot ja toimitilat.

Liikkuva vartiointi (piirivartiointi)

Liikkuva vartija tarkastaa ja valvoo kiinteistöjä, kytkee hälytyslaitteet, tekee avaus-, sulku- ja vartiointikierrokset sekä hoitaa henkilökunnan poistumistarkastukset. Liikkuva vartiointi ehkäisee ja pienentää liiketoimintaan kohdistuvia haittoja, kuten tuotannonpysähdyksiä ja rajoittaa tehokkaasti syntyneiden vahinkojen laajuutta.

Etävartiointi ja kamerakierrokset

Kattava valvontakameraverkosto mahdollistaa kiinteistön sisä- ja ulkotilojen kustannustehokkaan etävalvonnan. Avarn Securityn hälytyskeskuksen yhteydessä toimiva etävartiointi reagoi välittömästi poikkeustilanteisiin ja tekee tarvittavat toimenpiteet tilanteen turvaamiseksi.

Aulavartiointi

Aulavartija on vartija, joka aulan vastaanottotehtävien ohella tarkkailee valvontakameroita, hallinnoi kiinteistön turvajärjestelmiä ja suorittaa kulunvalvontatehtäviä. Aulavartiointitehtävät räätälöidään aina asiakkaan tilaan ja toimintaan sopivaksi kokonaisuudeksi.

Pyydä tarjous