Avarn_Security_turvallisuusteknologia_elinkaaripalvelut_top_banner

Turvallisuusteknologian elinkaaripalvelut

Turvatekniikan elinkaaripalvelut parantavat laitteiden toimintavarmuutta, pidentävät käyttöikää ja varmistavat kokonaisturvallisuuden toteutumisen. Elinkaaripalvelut myös yksinkertaistavat ja tehostavat turvatekniikan hankinta- ja hallintaprosessia, mikä tuo kustannussäästöjä.

Pyydä tarjous »

Elinkaaripalveluilla toimiva ja luotettava turvatekniikka

Avarn Securityn elinkaaripalvelut on nimensä mukaisesti suunniteltu ja kehitetty varmistamaan turvatekniikan luotettava toiminta kaikissa turvalaitteiden ja turvallisuusjärjestelmien elinkaaren vaiheissa.

Uusien hankintojen osalta onnistunut lopputulos ratkaistaan usein jo suunnitteluvaiheessa. Silloin tarvitaan osaamista ja ymmärrystä, jonka avulla varmistetaan turvallisuusteknologian saumaton yhteistoiminta asiakaan muiden teknisten järjestelmien ja toimintojen kanssa.

Oikeaoppisella ja järjestelmän toimintalogiikan tuntevalla asennuksella ja käyttöönotolla voidaan varmistaa täysimääräisesti tekniikan ominaisuudet ja hyödyt. Kuten kaikki tekniset järjestelmät, myös turvatekniikka vaatii säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa. Näin varmistetaan järjestelmän luotettavuus dokumentoidusti.

Avarn Securityn teknisten ammattilaisten avulla myös monien jo vanhentuneiden tai vajavaiseksi jääneiden turvatekniikan järjestelmien elinkaarta pystytään jatkamaan ilman investointia kokonaan uuteen järjestelmään.

Elinkaaripalveluihimme kuuluvat mm.

  • Turvallisuusteknologian kokonaisuuden suunnittelu
  • Laitteiden ja järjestelmien asennus ja ylläpito
  • Käyttökoulutukset
  • Ennakoiva huolto
  • Vikahuolto
  • Turvatekniikan ja turvallisuusjärjestelmien modernisoinnit

Nopeaa palvelua akuutteihin tarpeisiin

Akuuteissa vikatilanteissa välitön reagointi on avain onnistumiseen. Entistä useammin ongelma voidaan ratkaista myös etäyhteyksien avulla. Tarvittaessa lähetämme paikalle kohteen tuntevan järjestelmäasiantuntijan lähimmästä huoltoyksiköstämme varmistamaan vikatilanteen korjaus. Tee huoltosopimus kanssamme »

Hyvin suunniteltu turvajärjestelmän huoltopalvelu on oikein mitoitettu

Suunnittelemme aina asiakkaamme toimintaympäristöön ja käytössä olevaan turvallisuusteknologiaan parhaiten sopivan palvelusisällön ja sopimusmallin. Olipa kyseessä sitten yksittäinen laite tai mittava järjestelmäkokonaisuus, löydämme sille oikein mitoitetun, luotettavan ja kustannustehokkaan kunnossapitomallin, joka huomioi lisäksi lakien ja asetusten vaatimukset.

Avarn Securityllä on useita erilaisia elinkaaripalveluiden sopimusmalleja, joista löytyy varmasti asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu. Voimme toteuttaa myös järjestelmien lähtötilannekartoituksen ja toimenpidesuosituksen kunnossapito-ohjelman rakentamiseksi. Kunnossapidon raportoinnissa voidaan hyödyntää Avarn Security moderneja malleja tai rakentaa se asiakkaan oman kunnossapitojärjestelmän ympärille. 

 

2-col-image-sidenav-turvallisuusteknologia-suunnittelu

Aina asiakkaan tarpeisiin sopiva huolto-ohjelma

Huolto-ohjelma voidaan valita kullekin järjestelmälle erikseen ja hyödyntää Avarn Securityn asiantuntijoiden laatimia vakiomalleja tai sen rungoksi voidaan valita asiakkaan oma malli tai toivomus. Kysy lisää myös FullService -täyshuoltosopimuksestamme ja varaa maksuton asiantuntija-arviointi oikean palvelukokonaisuuden suunnittelun tueksi. Ota meihin yhteyttä »

Valtakunnallinen ja merkkiriippumaton turvallisuusasiantuntija

Elinkaaripalveluista vastaa Avarn Securityn oma kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Koko maan kattava palveluverkostomme mahdollistaa lyhyet siirtymät ja nopeat vasteajat. Lähes sadan kiinteän ja mobiilin varaosavaraston turvin pystymme takaamaan dokumentoidusti korkean kerralla kuntoon korjausasteen.

Turvalaitteiden- ja järjestelmien sekä paloturvallisuusteknologian osalta toimimme merkkiriippumattomasti. Tämän johdosta pystymme tuottamaan elinkaaripalvelut markkinoilla käytössä oleviin turvallisuusteknologian laite- ja ohjelmistoratkaisuihin. Meillä on lisäksi hyvät ja suorat kanavat tärkeimpien turvalaitevalmistajien kanssa, joka takaa vuosikymmenien kokemuksen ja osaamisen helposti ja kustannustehokkaasti käyttöösi.  

nykyaikainen-turvatekniikka-suojaa-toimintaasi

Moderni toimintaprosessi asiakkaan hyödyksi

Avarn Securityllä on käytössä älykkäät mobiiliteknologiaa hyödyntävät tekniset työvälineet ja raportointipalvelut. Tämä mahdollistaa entistä paremman töiden etukäteisvalmistelun ja oikea-aikaisen reagoinnin akuuteissa vikatilanteissa. Asiakkaanamme saat ajantasaista tietoa yksittäisten töiden etenemisestä sekä läpinäkyvän kokonaiskuvan elinkaarikustannuksista suunnittelun ja kehittämisen tueksi.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen, prosessimme asiakaskontaktipisteiden kehittämiseen sekä digitaalisten valmiuksiemme parantamiseen.

Auta meitä tässä kehitystyössä antamalla palautetta toiminnastamme. Asiakkaanamme voit antaa meille sähköisen pikapalauteen myös jokaisen huolto- ja vikakorjaustyön kuittauksen yhteydessä.

2-col-image-sidenav-asentaja_pohjapiirros

Aloita elinkaaripalveluiden hyödyntäminen liiketoiminnassasi - pyydä tarjous