Kameravalvonta auttaa ennaltaehkäisemään rikoksia ja ilkivaltaa

Kameravalvonta

Yksi tehokkaimmista rikosten ja ilkivallan ennaltaehkäisijöistä on laadukas kameravalvonta. Kameravalvonta lisää turvallisuuden tunnetta henkilöstön ja asiakkaidesi parissa. Kameralle tallentuu arvokasta tietoa toimintaympäristösi tapahtumista ja poikkeustilanteista. Kun valvonta suoritetaan hälytyskeskuksessamme, reagoimme välittömästi uhkatilanteisiin ja minimoimme vahinkosi. Autamme valjastamaan kameravalvonnan myös myyntisi edistämiseen. Kameralle tallentunut data asiakasvirroista tuo oikein hyödynnettynä tehokkuutta tuotesijoitteluun ja sesonkien suunnitteluun.

Ominaisuudet

  • Valvontakamerat tarpeidesi mukaan
  • Liikkuvan kuvan jatkuva tallentaminen
  • Paikalliset monitorit
  • Mahdollinen kuvansiirto valvontapisteeseen, kuten hälytyskeskukseemme

Hyödyt asiakkaalle

  • Rikosten ja vahingonteon ennaltaehkäisy
  • Välitön reagointi turvallisuusuhkiin
  • Kameran tuottaman datan voi valjastaa liiketoiminnan kehittämiseen: tieto asiakasvirtojen liikkeistä auttaa tuotesijoittelussa ja helpottaa sesonkeihin varautumista
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta