top-banner-side-img_kulunvalvonta

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta on ensimmäinen askel kohti turvattuja toimitiloja. Kulunvalvontajärjestelmän avulla sujuvoitat ihmisten liikkumista kiinteistössä ja estät asiattomien pääsyn toimitiloihisi. Räätälöimme kokonaisuuden toimintasi tarpeisiin sopivaksi, koskee se sitten muutaman oven seurantaa tai tuhansien käyttäjien kulunvalvontaa.
Pyydä tarjous »

Laadukasta kulunvalvontaa – sinun tarpeisiisi

Avarn Securityltä saat juuri sinun toimitilaasi sopivan kulunvalvontajärjestelmän ja siihen liittyvät palvelut. Merkkiriippumattomana toimijana etsimme asiakkaallemme järjestelmän, joka vastaa parhaiten toiminnan luonteen, toimitilojen ja niiden sijainnin sekä tiloissa asioivien tarpeita.

Valtakunnallisen palveluverkostomme kautta saat meiltä kulunvalvontajärjestelmän lisäksi

  • suunnittelun
  • projektoinnin
  • asennuksen
  • ennakoivan huollon
  • pääkäyttäjäpalvelut.

Avoin, joustava ja helposti integroitava

Hyvä kulunvalvontajärjestelmä mukautuu asiakasyrityksen monipuolisiin tarpeisiin. Monissa järjestelmissä  on myös valmiit rajapinnat, joiden kautta ne on helppo integroida muihin järjestelmiin.

Turvallisuusteknologian asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan järjestelmän, joka on helposti sovitettavissa muihin toimintoihisi. Näin saat parhaan hyödyn kulunvalvontajärjestelmästäsi.

Järjestelmäsuunnittelijamme varmistavat, että tilaamasi kulunvalvontajärjestelmä toimii niin kuin pitääkin. Pystymme toteuttamaan laajoja kulunvalvontajärjestelmien suunnittelu- ja projektointihankkeita sekä auttamaan järjestelmien integroinnissa asiakkaidemme muihin toimintoihin. 

 

2-col-image-sidenav-turvallisuusteknologia-suunnittelu

Ennakoiva huolto pitää laitteesi ja järjestelmäsi kunnossa

Tarjoamme huolto- ja kunnossapitopalvelut oman valtakunnallisesti toimivan huolto-organisaatiomme kautta.

Avarn Securityn asiantuntevien asentajien osaaminen takaa hyvän palvelutason vaativiinkin kohteisiin.

Olemme sitoutuneet ylläpitämään henkilöstön osaamista ja varmistamme, että asentajamme suorittavat järjestelmätoimittajien koulutusohjelmien mukaiset kertauskoulutukset sekä kehittävät osaamistaan jatkuvasti.

2-col-image-sidenav-asentaja_pohjapiirros

Pyydä tarjous kulunvalvontapalveluista

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä