Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman vartijakutsun uhkaavassa tilanteessa.

Turvapainike

Yhä useammilla toimialoilla turvapainike kuuluu henkilöstön välttämättömiin turvallisuusratkaisuihin. Turvapainike tuo lisäturvaa työntekijöille, joilla on riski joutua uhkaavaan tilanteeseen yksin. Turvapainikkeen kautta vartijan saa kutsuttua nopeasti ja huomaamattomasti paikalle: hälytyskeskuksemme välittää turvapainiketta lähinnä olevan vartijan paikan päälle.

Ominaisuudet

  • Nopea ja huomaamaton vartijakutsu uhkatilanteissa
  • Välitön ohjaus lähimmälle vartijalle

Hyödyt asiakkaalle

  • Henkilöstön turvallisuuden tunne kasvaa
  • Apu on nopeasti paikalla uhkaavissa tilanteissa
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta