avarn.fi

Tietoa AVARN Securityn ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen yhdistymisestä

AVARN Security ja Prevent 360 turvallisuuspalvelut yhdistävät toimintojaan. Yhdistämisellä vahvistamme yhtiömme liiketoiminnan ydintä eli vartiointipalveluita ja turvatekniikkaa, joissa molemmissa näemme paljon kasvupotentiaalia tulevaisuudessa. Järjestelyn myötä voimme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisempia ja monipuolisempia palveluita ja teknisiä ratkaisuja. Yhdistämisen tuloksena syntyy vahva yritysten ja julkisyhteisöjen palvelemiseen keskittyvä turvallisuusalan yhtiö, joka työllistää noin 4000 turvallisuusalan ammattilaista.

Mitä liiketoimintoja yhdistäminen koskee?

Liiketoimintojen yhdistäminen koskee turvallisuus- ja hälytyskeskuspalveluja sekä turvatekniikkaa, joiden osalta yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa vuodessa.

Vaikuttaako yhdistäminen arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluihin?

Yhdistyminen ei vaikuta arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluihin.

Miten yhdistyminen etenee käytännössä?

AVARN Security ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tiedottivat tammikuussa 2018 sopineensa liiketoimintojensa yhdistämisestä ja silloin tehtiin yrityskauppailmoitus kilpailu- ja kuluttajavirastolle. Kilpailu- ja kuluttajavirasto antoi järjestelylle ehdollisen hyväksyntänsä lokakuussa 2018, minkä jälkeen sen suunnittelu ja toteuttaminen aloitettiin välittömästi. Tavoitteenamme on, että merkittävimmät yhdistymiseen liittyvät toimenpiteet olisi suunniteltu ja toteutettu vuoden 2019 ensimmäisen puoliskon aikana. Molemmat yhtiöt palvelevat asiakkaitaan normaaliin tapaan yhdistymisprosessin aikana.

Miten muutos näkyy asiakkaille?

Palvelemme asiakkaitamme entiseen tapaan voimassa olevien asiakassopimusten mukaisesti. Pidämme asiakkaamme mahdollisimman hyvin ajan tasalla yhdistymisen etenemisestä ja tiedotamme toimenpiteistä ja niiden aikatauluista sitä mukaa, kun ne vahvistuvat. Yhdistymisen myötä voimme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisempia ja monipuolisia palveluita ja hyödyntämällä teknologiaa ja digitalisoitumista. Tulevaisuudessa asiakkaillamme on käytössään entistä vahvempi palveluverkosto ja turvatekniikan osaaminen. Yhdistyminen mahdollistaa investoinnit palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen, mikä hyödyttää myös asiakkaitamme.

Mikä uuden yhtiön nimi on?

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut ja AVARN Security jatkavat AVARN Securityn nimellä.

Kuka on yhtiön toimitusjohtaja?

Toimitusjohtajaksi on valittu Juha Murtopuro, joka johtia aiemmin AVARN Securityä. Lue tiedote uutisistamme. Uuden yhtiön johtoryhmä nimitettiin 6.11.2018.

Miten liiketoimintojen yhdistäminen vaikuttaa henkilöstöön?

Uudessa yhtiössä tulemme hyödyntämään molempien yhtiöiden oppeja ja parhaita käytäntöjä. Henkilöstöstä pidetään hyvää huolta muutosprosessin aikana ja muutoksista tiedoitetaan säännöllisesti ja avoimesti. Tavoitteemme on että muutosprosessi olisi mahdollisimman hyvin suunniteltu ja nopeasti toteutettu. Yhdistyminen on koko yhtiön kannalta positiivinen asia, joka tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja kannustaa luomaan uusia, hyviä toimintatapoja.

Vaikuttaako yhdistyminen yhtiöiden omistukseen?

Omistuspohja ei muutu. Yhtiön nykyiset omistajat jatkavat osakkeenomistajina.

Missä on uuden yrityksen pääkonttori? 

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, entisissä AVARN Securityn tiloissa. Katso yhteystiedot

Mihin voin ottaa yhteyttä, jos minulla on kysyttävää palveluistani?

Tässä vaiheessa kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan. Jos sinulla on kysyttävää yhdistymisestä, etkä löydä vastausta tältä sivulta tai et tavoita tuttua yhteyshenkilöäsi,  jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta