Ohje väärinkäytösten ja rikkomusten ilmoittamisesta

  Haluamme edistää avointa, läpinäkyvää toimintakulttuuria ja osana tämän varmistamista Avarn Security Oy on ottanut käyttöön väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanavan. Lähtökohtaisesti työntekijät ja yrityksemme ulkopuoliset tahot voivat ilmoittaa havaitsemistaan väärinkäytöksistä tai rikkomuksista yhtiömme esimiehelle tai toiminnasta vastaavalle tai henkilöstöosastolle/johtajalle.

  Joskus tilanne voi kuitenkin olla sellainen, jossa ilmoittaja ei koe edellä mainittuja tahoja oikeaksi tahoksi tai asianmukaiseksi tavaksi ilmoittaa havaitsemastaan tai kokemastaan epäillystä väärinkäytöksestä tai rikkomuksesta. Näissä tilanteissa yhtiömme väärinkäytösten ja rikkomusten ilmoittamismenettely tarjoaa mahdollisuuden väärinkäytösten ja rikkomusten ilmoittamiseen.

  Väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanavan käyttöönotto perustuu EU:n ns. Whistleblower-direktiiviin (EU 2019/1937)

  Seuraavat tavat ovat käytettävissä väärinkäytösten ja rikkomusten ilmoittamiseksi:

  1. Sähköposti
  whistleblowing@avarnsecurity.fi

  2. Kirjeposti
  Väärinkäyttöilmoitus
  Avarn Security Oy
  Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa


  Tarkemmat ohjeet ilmoituskanavan käyttöön löydät pdf-tiedostona täältä

  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta