avarn-securityn-rekrytoinnin-prosessi

Usein kysytyt kysymykset rekrytoinnista ja työnhausta

Mietityttääkö työpaikan hakeminen tai miten rekrytointiprosessi etenee sen jälkeen, kun olet jättänyt hakemuksen? Rekrytointitiimimme on vastannut useimmin kysyttyihin kysymyksiin alla. Katso avoimet työpaikat »

Rekrytoinnin ja työnhaun usein kysytyt

Miten voin hakea Avarn Securitylle töihin?

Kannattaa käydä katsomassa avoimia työpaikkojamme. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kaikki avoimet hakemukset luetaan ja käsitellään.

Voinko hakea töihin alle 18-vuotiaana?

Valtaosa avoimista työpaikoistamme on tehtäviä, joita ei ole mahdollista tehdä alle 18-vuotiaana. Erityisesti vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtäviin vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?

Hakemuksia tai ansioluetteloita ei voida vastaanottaa sähköpostitse. Avoimet työpaikat -sivun kautta jätettynä hakemuksesi ja ansioluettelosi ovat rekrytoivien esimiesten ja rekrytoijien käytettävissä.

Miten voin olla varma, että hakemukseni on saapunut perille?

Kun olet jättänyt hakemuksen, näytöllesi ilmestyy kiitosviesti ja saat hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen vahvistusviestin.

Luetaanko avoimia hakemuksia, kannattaako sellainen jättää?

Kyllä. Rekrytoijat ja esimiehet käyvät kaikki avoimet hakemukset läpi.

Voinko hakea teille töihin vartijan / järjestyksenvalvojan tehtävään, vaikka minulla ei ole vartija- tai järjestyksenvalvojakorttia?

Kyllä, jos olet halukas suorittamaan kortin ja täytät kortin saamiseksi asetetut vaatimukset. Jos tulet valituksi tehtävään, me autamme kortin suorittamiseen liittyvissä asioissa.

Onnistuuko teidän kauttanne vartijan tai järjestyksenvalvojan peruskoulutus?

Me emme itse järjestä kyseisiä koulutuksia, mutta toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden koulutusyhteistyökumppaneiden kanssa, joiden kautta koulutus on mahdollista suorittaa. Me myös autamme mielellämme koulutuksen käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

Olen hakenut Avarn Securitylle tiettyyn tehtävään. Miten rekrytointiprosessi etenee?

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja viimeistään haun päätyttyä kaikki hakemukset käydään läpi. Hakemusten käsittelyaika vaihtelee esimerkiksi hakemusten määrän mukaan. Tehtävään sopivimmat hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella. Rekrytointiprosessiin voi sisältyä myös henkilöarviointi ja useampi haastattelukierros. Näistä kerromme tarkemmin ensimmäisessä haastattelussa. Tehtävään valitun kanssa tehdään aina kirjallinen työsopimus. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse heti kun mahdollista, mutta viimeistään sen jälkeen, kun valinta on tehty.

Kuinka pitkään hakemustani säilytetään?

Voit lukea hakemustietojesi säilyttämisestä tarkemmin tietosuojaselosteestamme.

Miten haen harjoittelupaikkaa Avarn Securityltä?

Harjoittelupaikkaa voit hakea avoimen hakemuksen kautta. Kerrothan hakemuksessasi, minkä tyyppistä harjoittelupaikkaa haet, mille paikkakunnalle tai alueelle ja mille ajankohdalle. Avarn Security tarjoaa vuosittain runsaasti harjoittelupaikkoja erityisesti turvallisuusalan opiskelijoille.

Voiko Avarn Securityllä suorittaa oppisopimuskoulutuksen?

Järjestämme oppisopimuskoulutuksia yhteistyössä koulutusyhteistyökumppaneiden kanssa. Ensisijaisesti koulutukset on tarkoitettu jo työsuhteessa oleville. Jos haemme uusiin työsuhteisiin henkilöstöä oppisopimuksen kautta, ilmoitamme asiasta Avoimet työpaikat –sivulla.

Milloin Avarn Securityn kesätyöhaku on auki?

Meillä on joka kesä auki satoja kesätyöpaikkoja, joiden haun avaamme normaalisti vuoden vaihteen paikkeilla. Tätä ennen voit lähettää hakemuksesi kesän ajaksi myös Avoimen hakemuksen kautta.

Milloin teette valintoja kesätyöpaikkoihin?

Haastattelut ja tehtäviin valinnat aloitetaan jo hakuaikana. Laitathan hakemuksesi meille siis mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Valinnat jatkuvat aina huhtikuun loppuun saakka ja toukokuussa paikkaamme vielä mahdollisesti tulleita peruutuspaikkoja.

Voiko hakemuksen poistaa?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse rekry@avarnsecurity.fi, jos haluat hakemuksesi poistettavan.

Katso avoimet työpaikat

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse rekry@avarnsecurity.fi