koulutus-ja-urakehitys-avarn-securitylla

Kouluttautuminen ja urakehitys

Kannustamme henkilöstöämme itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Haluamme pitää parhaat osaajat talossa ja siksi tarjoammekin hyvät etenemis- ja koulutusmahdollisuudet. Urapolut Avarn Securityllä voivat viedä työntekijät esimiestyöhön tai eri asiantuntijarooleihin mm. turvateknologian parissa. Katso avoimet työpaikat »

Polku turvallisuusalan ammattilaiseksi

Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut turvallisuusalan ammattilainen, meillä voit kehittyä ja kasvaa. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan mm. tukemalla lisäkouluttautumista, tarjoamalla haastavampia työtehtäviä ja mahdollistamalla urakehityksen eri puolilla yritystä

Työ vartijana tai järjestyksenvalvojana

Vartijana työskentelyyn vaaditaan peruskoulutus, joka koostuu väliaikaisen vartijan koulutuksesta (40h) sekä vartijan peruskoulutuksesta (80h). Järjestyksenvalvojana työskentelemiseen sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan peruskurssi (40h).

Vartijan tai järjestyksenvalvojan pätevyys on yleensä ensimmäinen askel turvallisuusalalla. Alaan vasta tutustuville ja siitä kiinnostuneille voimme kouluttaa vartijan pätevyyden.

tyo-vartijana-tai-jarjestyksenvalvojana

Kouluttautuminen töiden ohessa

Kiinnostaako osaamisen syventäminen ja lisäkouluttautuminen? Avarn Securityllä voit suorittaa erilaisia koulutuksia työn ohella. Oppisopimuksella suoritettavia koulutuksia ovat mm. erilaiset turvallisuusalan erikoiskoulutukset, liiketalouden ja taloushallinnon tutkintoihin johtavat koulutukset, tekniikan ja johtamisen erikoisammattitutkinnot sekä tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnot.

 Oppisopimuskoulutuksen opiskelusta n. 80% tapahtuu työpaikalla ja 20% lähipäivillä ja etäopiskeluna. Avarn Securityn organisoimien oppisopimuskoulutusten osalta maksamme työntekijöillemme palkkaa myös niinä päivinä, kun he ovat lähiopetuksessa.

Urapolku turvallisuusalan huipulle

Kokeneille, työhönsä intohimoisesti suhtautuville turva-alan ammattilaisille tarjoamme urapolkuja esimiestyöhön ja erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Laaja ja monipuolinen palvelutarjoomamme mahdollistaa mielenkiintoisia urapolkuja eri puolilla yritystä sekä eri puolilla turvallisuusalan laajaa kenttää.

Olitpa sitten kiinnostunut esimiestyöstä, johtamisesta, kokonaan uuden osa-alueen haltuunotosta, turvatekniikasta tai -teknologiasta, meillä on sinulle polku mitä seurata.

turvallisuusalan-esimiestehtavat

 

Katso avoimet työpaikat