AVARN Securityn asiantuntijoilta saat parhaat turvallisuusratkaisut räätälöitynä vastaamaan tarpeitasi.

Turvallisuusjohtaminen ja asiantuntijapalvelut

Teknologisen kehityksen myötä myös turvallisuusalan on otettava harppauksia eteenpäin. Turvallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu edellyttää syvää ymmärrystä turvallisuuden ajankohtaisista kysymyksistä ja selkeää näkemystä turvallisuuden roolista liiketoiminnassa.

Toteutamme asiakkaillemme turvakartoituksia, riskianalyysejä, turvallisuuskoulutuksia ja turvallisuusjohtamista. Päämääränämme nostaa asiakkaidemme valmiuksia vastata vaikeimpiinkin turvallisuusuhkiin tulevaisuudessa.

Palvelumme

  • Turvakartoitus ja -suunnittelu
  • Riskianalyysit ja riskienhallinnan palvelut
  • Turvallisuuskoulutukset
  • Turvallisuuspäälliköt ja -asiantuntijat

Hyödyt asiakkaalle

  • Turvallisuuden kokonaiskuvan hallinta
  • Optimaalisen turvallisuustason määrittely toiminnallesi
  • Resurssien vapautus ydinosaamiseesi
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta