Järjestyksenvalvojamme palvelevat esimerkiksi yleisötilaisuuksissa, kauppakeskuksissa, liikenneasemilla, ravintoloissa, leirintäalueilla ja joukkoliikennevälineissä.

Järjestyksenvalvonta

Ammattimainen järjestyksenvalvonta luo perustan tapahtumien ja tilaisuuksien turvallisuudelle. Ensiaputaitoiset järjestyksenvalvojamme ylläpitävät luottamuksen tunnetta, ennaltaehkäisevät rikoksia ja onnettomuuksia ja reagoivat viiveettä turvallisuusuhkiin alueella. Järjestyksenvalvojamme palvelevat esimerkiksi yleisötilaisuuksissa, kauppakeskuksissa, liikenneasemilla, ravintoloissa, leirintäalueilla ja joukkoliikennevälineissä.

Palvelumme

  • Järjestyksenvalvonta julkisissa ja yksityisissä tiloissa
  • Järjestyksenvalvonta tapahtumissa ja tilaisuuksissa
  • Järjestyksenvalvojilla ensiaputaidot ja järjestyksenvalvojan koulutus

Hyödyt asiakkaalle

  • Häiriöiden ennaltaehkäisy ja vahinkojen minimointi
  • Turvallisuuden tunne korkealla tasolla

 

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta