Laadukas suunnittelu takaa turvajärjestelmän pitkän elinkaaren

Turvajärjestelmien suunnittelu

Mitä kehittyneempää teknologiaa hyödynnämme, sitä tärkeämmälle sijalle nousee turvallisuuden kokonaiskuvan ymmärtäminen. Suunnittelemme turvajärjestelmät palvelemaan parhaalla tavalla ydintoimintaasi ja ennakoimaan toimintaympäristösi riskejä. Vastaamme turvajärjestelmien huollosta ja ylläpidosta, jotta palvelukokonaisuus olisi elinkaareltaan mahdollisimman pitkä. Rakennamme siltaa turvallisuuden ja parempien asiakaskohtaamisten välille: turvajärjestelmien tuottama data asiakasrajapinnasta auttaa sinua ymmärtämään asiakkaitasi paremmin ja suunnittelemaan prosessisi tehokkaammiksi.

Palvelumme

  • Kokonaisvaltainen turvallisuuden suunnittelu
  • Turvallisuuspalveluiden räätälöinti liiketoimintaasi sopivaksi
  • Turvajärjestelmien asennus, ylläpito ja huolto

Hyödyt asiakkaalle

  • Turvapalveluiden elinkaari pitenee
  • Turvajärjestelmien keräämä data palvelee liiketoimintaasi
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta