avarn.fi

AVARN Securityn Turvallisuusbarometri 2018 - tulostiivistelmä

AVARN Securityn Turvallisuusbarometri 2018 -tutkimuksen mukaan viime vuoteen verrattuna suomalaisten arkiturvallisuuden tunne on pysynyt samana tai jopa hieman parantunut.  Suomalaiset kaipaavat silti lisää turvallisuuspalveluja. Tulostiivistelmästä saat lisätietoa tutkimustuloksista. Täytä tietosi lomakkeeseen ja saat sähköpostiisi linkin, josta pääset lataaman tutkimuksne tulostiivistelmän.

Mukavia lukuhetkiä!

Turvallisuusbarometri20182

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta