Avarn Security

Kriisinhallinta

Varmista toimintasi jatkuvuus. Nopea reagointi sekä järjestelmällinen tiedon kerääminen ja välittäminen auttavat kriisinhallinnassa ja kriisitilanteesta palautumisessa. Tietoa tarvitaan usein myös kriisin jälkityössä.

Valppaat hälytyskeskuspäivystäjämme voivat auttaa sinua kriisitilanteiden hallinnassa ja tiedon välittämisessä. Jos tilanne vaatii, voimme käynnistää kriisinhallintaprosessin puolestasi sovittujen ohjeiden mukaisesti.

Turvaa henkilöstösi avunsaanti myös ulkomailla. Matkalla tilanteet voivat joskus yllättää. Jos työntekijäsi on pulassa ja tarvitsee apua, me voimme tukea, neuvoa ja välittää tietoa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta