AVARN Security pääkäyttäjäpalvelut

Pääkäyttäjäpalvelut

Keskity rauhassa omaan työhösi. Ulkoista turvallisuus- ja kulunvalvontajärjestelmiesi pääkäyttö meille. Osaava henkilöstömme pitää huolen, että järjestelmääsi hyödynnetään tehokkaasti ja turvallisesti, eikä sinun tarvitse sitoa työhön omaa henkilöstöäsi. Näin sinulla on apunasi katkeamaton tukiverkosto, joka on tehokas ja henkilöriippumaton.

Pääkäyttäjäpalvelumme tehtävät muodostuvat esimerkiksi järjestelmien perustukipalveluista, asetusten määrittämisestä, raportoinnista ja ylläpidosta.  Pääkäyttäjäpalveluihimme voidaan yhdistää saumattomasti muita etäpalveluja, kuten etäkameravalvontaa, hälytysvalvontaa sekä etäkuulutusta. Voimme ottaa vastata turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjyydestä myös vain osa-aikaisesti, esimerkiksi toimistoajan ulkopuolella.

Tuotamme pääkäyttäjäpalveluita seuraaviin järjestelmiin:

  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • Murtohälytinjärjestelmät
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta