Turvaverkkopalveluiden avulla keskität tiedonsiirron ammattilaisten hoidettavaksi

Turvaverkkopalvelut

Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi, kun tiedonsiirto turvajärjestelmistäsi oikeisiin paikkoihin tapahtuu turvaverkkopalvelumme kautta. Siirrämme palo- ja rikosilmoitinhälytykset hätäkeskuksiin ja muut hälytykset vartiointiliikkeiden hälytyskeskuksiin nopeasti ja luotettavasti. Turvaverkko täyttää viranomaisvaatimukset ja palvelu on aina kahdennettu. Koko tuotantoketju asennuksesta ja ylläpidosta hälytyskeskuspäivystäjiin ja korjaushuoltoon on omissa käsissämme.

Palvelumme

  • Hälytyksensiirto- ja etäyhteyspalvelut kaikille kiinteistön järjestelmille
  • Kuvavalvontayhteydet hälytyskeskukseemme
  • Kiinteä kuukausimaksu, joka kattaa myös tiedonsiirtokulut
  • Viranomaisvaatimusten mukainen ilmoituspalvelu paloilmoittimien yhteysvioista

Hyödyt asiakkaalle

  • Kaikki tiedonsiirto turvallisuuden ammattilaisten vastuulla
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta