turvatekniikka-avarn-security

Valvo tilojasi pilvipalvelussa

Avarn Securityn helppokäyttöiselle pilvipalvelualustalle rakennettu kuvavalvontajärjestelmä mahdollistaa live-seurannan, tallenteiden haun ja kameraohjaukset verkon yli lähes malliriippumattomasti.
Pyydä tarjous kameravalvonnasta pilvipalveluna »

  Alkaen 12 € /kk

  Kameravalvonnalla kasvatat toimitilojesi turvallisuustasoa ja ennaltaehkäiset rikoksia ja ilkivaltaa. Kameravalvonta pilvipalveluna on kustannustehokas tapa toteuttaa keskitetty valvonta ja hallinta.

  Valvontakamerapaketti pilvipalveluna sisältää

  • KaVa-etäkuvapalvelu 15 vrk tallennuksella
  • Sovellus älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin
  • Laitteiston käyttöopastus
  • Tallennus Avarn Securityn suojatulle Suomessa sijaitsevalle serverille
  • Palvelu ei vaadi erillistä työasemaa, pelkkä
   internetyhteys riittää

  Kaikista järjestelmistä kaikille alustoille

  Palvelu soveltuu kaikista järjestelmistä kaikille alustoille Windows 7, Windows 10, macOS 10.13, Linux, Chrome, Firefox, Edge, Safari, IE11 (live) sekä mobiilissa Android 4.2+, iOS (live). Pääkäyttäjät pystyvät seuraamaan kaikkia yrityksesi toimipisteitä samassa valikossa. Toimipistekohtaiset näkymät hallitaan paikallisesti.

  Kasvata kätevästi palvelukokonaisuutta

  Palvelu sisältää kameravalvonnan etäkuvapalvelun 15 vuorokauden tallennuksella. Tallennusaikaa on mahdollista korottaa 30 tai 90 vuorokauteen lisämaksusta. Sama yhteys mahdollistaa hälytyskeskuksen kautta toteutetun erillisen etäkuvapalvelun, kuten kamerakierrokset ja hälytyskuvavalvonnan.


  Pyydä tarjous kameravalvonnasta pilvipalveluna

  Tutustu palvelupaketteihimme
  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta