tyomaaturvan-lisapalvelut

Työmaan turvapalvelut ja -laitteet

Työmaaturva-palvelukokonaisuus rakentuu eri turvapalveluiden yhdistelmistä. Palvelun räätälöitävyys varmistaa, että käytössäsi on järkevin ratkaisu työmaasi ja henkilöstösi turvaamiseen.
Jätä tarjouspyyntö Työmaaturvasta »

Tekoälyä hyödyntävä kameravalvonta

Älykäs kameravalvonta on tehokas ratkaisu työturvallisuuden ylläpitoon ja työtapaturmien ennaltaehkäisyyn. Palvelu valvoo reaaliaikaisesti työmaalla vaadittavien suojavarusteiden käyttöä ja hälyttää asiattomista henkilöistä työmaalla. Tekoälyvalvonta on mahdollista liittää nykyiseen kamerajärjestelmään, ilman laiteinvestointeja.

suojaa-tyomaata-asiattomilta-henkiloilta

Valvontakamerat

Valvontakameroilla valvotaan työmaan tärkeimpiä alueita. Kylteillä merkitty kameravalvonta ennaltaehkäisee tehokkaasti asiattomien henkilöiden tuloa työmaa-alueelle ja vähentää murtojen ja ilkivaltatekojen määrää. Videotallenteet ovat usein myös avaintodiste kun tapahtunutta rikosta selvitetään. Työmaalle voidaan asentaa tiettyjä alueita valvovia kiinteitä kameroita tai etähalllintaohjelmalla liikuteltavia kameroita. Videotallenteet tallentuvat turvalliseen etäpalvelimeen ja ovat aina katsottavissasi suojatuilla käyttäjätunnuksilla. Ohjelma mahdollistaa myös kamerakohtaisen live-kuvan katsomisen.

avarn-security-halytyskeskus

Valvontapalvelut

Avarn Securityn hälytyskeskus valvoo työmaalle asennettuja hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä 24/7. Hälytyskeskuspäivystäjät reagoivat välittömästi vastaanotettuihin hälytyksiin ja havaittuihin poikkeustilanteisiin ja lähettävät tarvittaessa vartijan työmaalle tarkastuskäynnille.

Vartiointipalvelut

Työmaan turvallisuutta on helppo nostaa vartijan avulla. Vartijapalvelu voi olla säännöllisiä tarkastuskierroksia tekevä tai työmaalla jatkuvasti oleva vartija. Vartiointipalvelut mahdollistavat nopeamman turvallisuustilanteisiin puuttumisen ja tilanteen rauhoittamisen. Työmaalla jatkuvasti oleva vartija seuraa valvontakameroita, avaa ja lukitsee ovia määrättyinä aikoina ja hallitsee sisäistä hävikkiä. Vartijalla voi olla erilaisia tarkistuskohteita, kuten tulityöt, sammutuskalusto, työskentelyolot, työvarustus ja päihde-epäilyt. Tarkastuskierroksia tekevä vartija käy puolestaan säännöllisin väliajoin tarkistamassa työmaan sovitut alueet, kuten aitojen ja porttien kunnon sekä konttien lukitukset.

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät valvovat työmaata murroilta ja asiattomilta henkilöiltä. Liiketunnistimia asennetaan sisälle työmaaparakkien ja rakennuskohteiden suojaamiseksi sekä ulos valvomaan työmaa-aluetta. Hälytysjärjestelmä on yhteydessä Avarn Securityn 24/7 valvovaan hälytyskeskukseen, josta lähetetään vartija aina tarvittaessa työmaalle tarkistamaan vastaanotettu hälytys.

avarn-turva-ai-tekoaly

Kulunhallinta ja läsnäolovalvonta

Pääsyä työmaalle voidaan hallita pyörö- ja ajoneuvoporteilla sekä kulunvalvontajärjestelmällä, jolloin työmaalle pääsevät vain kulkuluvan saaneet henkilöt. Läsnäolovalvonnan avulla täytät vaivattomasti työmaiden viranomaisvelvoitteet, kuten uudistuneen verotusmenettelylain mukaisen raportoinnin ja työntekijöiden läsnäoloseurannan.

 

Jätä tarjouspyyntö Työmaaturvasta »

Lue lisää Työmaaturvasta