Avarn Security

Ensiluokkaista turvallisuutta ja vastuullisuutta

Avarn Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Työllistämme noin 4000 turvallisuusalan huippuosaajaa, joiden sitoutuminen ja osaaminen sekä innovatiivinen ajattelutapa vahvistavat asiakkaidemme turvallisuutta ja kilpailukykyä.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti 15 toimipisteemme ja laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Palveluvalikoimaamme kuuluvat

Olemme osa pohjoismaista Avarn Security Groupia, joka tuottaa turvallisuuspalveluja ja turvallisuusteknologiaa Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Rahankäsittelypalveluja tuottava Avarn Cash Solutions Oy on osa pohjoismaista Nokas Groupia, joka tuottaa rahankäsittelypalveluja Suomen lisäksi Norjassa ja Tanskassa.

Erillisenä yhtiönä rahankäsittelypalveluja tuottava Avarn Cash Solutions Oy osa on Avarn Security -konsernin rahankäsitttelyn organisaatiota, joka tuottaa rahankäsittelypalveluja Suomen lisäksi Norjassa ja Tanskassa Nokasin nimellä.

 

Kasvajat_Merkki_2019_200px_rgb_FI Menestyj├æt_2019_FIN_rgb


Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta