AVARN Security tapahtumailmoitusjärjestelmä pitää ajantasalla

Tapahtumailmoitusjärjestelmä

Osana turvallisuuspalveluitamme saat käyttöösi tapahtumailmoitusjärjestelmän, jonka kautta pysyt jatkuvasti ajan tasalla toimintasi turvallisuuteen liittyvistä tapahtumista. Järjestelmä ilmoittaa reaaliaikaisesti tapahtumista joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Selaimen tai sovelluksen kautta käytettävä palvelu jättää raportit kaikista tapahtumista myöhempää tarkastelua varten. Ilmoitukset ja käyttöoikeudet räätälöidään toimintasi tarpeisiin sopiviksi.

Ominaisuudet

  • Reaaliaikainen ilmoitus tapahtumista tekstiviestillä tai sähköpostilla
  • Raportit kaikista turvallisuuspalveluihin liittyvistä tapahtumista
  • Käyttö selaimen tai sovelluksen kautta

Hyödyt asiakkaalle

  • Ymmärrys turvallisuuden kokonaiskuvasta kasvaa
  • Jatkuva tietoisuus käytetyistä turvallisuuspalveluista
  • Antaa pohjan turvallisuuden paremmalle suunnittelulle tulevaisuudessa
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta