Paloilmoitin ilmoittaa vaaratilanteesta jo ennen palon syttymistä

Paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmä on yksi liiketoimintasi tärkeimmistä turvaajista. Automaattinen paloilmoitinjärjestelmä valvoo kiinteistöä ja ilmoittaa savuilmaisimen avulla vaaratilanteesta jo ennen palon syttymistä. Paloilmoitinjärjestelmien asennusta ja ylläpitotyötä suorittavat ammattilaiset toimivat paloilmoitinliikkeen vastuuhenkilön ohjauksessa ja valvonnassa.

Palvelumme

  • Vastaa viranomaisen ja vakuutusyhtiön vaatimuksiin
  • Suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito
  • Raportointi tehdyistä töistä ja korjauksista

Hyödyt asiakkaalle

  • Paloturvallisuuden varmistaminen
  • Palovahinkojen ehkäisy
Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta