Avarn Security

  Hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat

  Tarjoamme käyttöösi monipuoliset hälytysjärjestelmät ja kameravalvontajärjestelmät, jotka voidaan suunnitella yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeisiin. Kaikki hälytysjärjestelmät on mahdollista liittää  24/7 päivystävään Asiakaspalvelukeskukseen, joka reagoi hälytyksiin välittömästi ja suorittaa jatkotoimenpiteet. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu kaiken kokoisiin tiloihin. Toimittamamme hälytysjärjestelmät ovat myös etäkäytettävissä sekä helposti integroitavissa mm. seuraavien turvallisuusjärjestelmien kanssa:

  • Kulunvalvontajärjestelmät
  • Kameravalvonta- ja kuvansiirtojärjestelmät
  • Palovaroitinjärjestelmät
  • Henkilöturvajärjestelmät
  Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

  Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

  Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

  Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

  Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
  Lue koko kirjoitus »

  Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta