05.01.2023  |  Uutiset ja tiedotteet

Juha Jaakkolasta Avarn Securityn Pirkanmaan huoltopäällikkö

Juha Jaakkola on aloittanut Avarn Securityn huoltopäällikkönä Pirkanmaalla. Hänen vastuullaan on Pirkanmaan alueen huoltoliiketoiminnan tulos ja kehitys.

Pitkän linjan turvallisuusalan ammattilainen Juha Jaakkola aloitti Avarn Securityn Pirkanmaan alueen huoltopäällikkönä huhtikuussa. Nimityksellä Avarn Security vahvistaa huollon toimintaa entistä paremman asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Jaakkola tekee vahvaa yhteistyötä alueen projektiorganisaation ja valtakunnallisen palveluorganisaation kanssa. Hänen vastuullaan on alueen ennakkohuoltojen ja vikakorjauksien sekä pienprojektien toteutus tiiminsä kanssa. Lisäksi hän toimii järjestelmäasentajien ja -asiantuntijoiden esimiehenä.

- Tehtäväni pitävät sisällään muun muassa työnjohtoa, asiakkuuksista vastaamista ja myyntityötä. Suurin osa työstäni tapahtuu toimistolla ja tapaamisissa asiakkaiden luona. Satunnaisesti saatan päästä kiireapuna käyttämään työkaluja, kuten viime kesänä pariin otteeseen kävi, Jaakkola kertoo.

Jaakkolan ja hänen tiiminsä vastuulla ovat rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja videovalvontajärjestelmät sekä muut tekniset turvallisuusratkaisut. Asiakkaat ovat erikokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.

- Asiakkaiden turvallisuusajattelu on lisääntynyt ja turvatasoa on nostettu. Myös järjestelmät kehittyvät ja modernisoituvat koko ajan, Jaakkola kuvailee.

- Koska Avarn Security tarjoaa järjestelmien lisäksi myös vartiointipalveluja, asiakkaat saavat synergiaetuja, kun koko paketin saa saman katon alta.