12.05.2016  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Megatrendi: Turvallisuus lisää liiketoimintaa

Turvallisuus ei ole tulevaisuudessa enää yrityksen tukitoiminto, vaan kiinteä osa liiketoimintaa. Niin perinteisestä kuin kyberturvallisuudesta huolehtiminen nähdään yhtenä ydintoimintona, jonka avulla ennaltaehkäistään, mutta myös kehitetään toimintoja kustannustehokkaammiksi ja laadukkaammiksi. Turvateknologian avulla big dataa voidaan hyödyntää tehokkaasti yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Turvallisuus on osa laajempaa, läpileikkaavaa kokonaisuutta yritysten ja yhteisöjen kehittämisessä.

Lue lisää

04.05.2016  |  Älykäs turvallisuusteknologia  |  Blogi

Axis: turvapalveluiden tulevaisuus on analytiikassa

Axis Communications on jo vuosia toimittanut laadukkaita turvatekniikan järjestelmiä AVARN Securitylle. Axis panostaa kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen, jossa eri järjestelmät kommunikoivat saumattomasti keskenään.
Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta