25.11.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Miten turvallisuuspalvelu auttaa ennakoimaan ja ennaltaehkäisemään

Pääsääntöisesti turvallisuuspalveluissa tänä päivänä reagoidaan hälytyksiin. Kun joku hälyttää, joku on tullut ikkunasta sisään, joku laite on rikki tai joku painaa nappia. Tulevaisuudessa pyritään yhä enemmän ennustettavuuteen ja ennaltaehkäisyyn. Keräämällä tietoa pitkällä aikavälillä ja seuraamalla trendien kehitystä voidaan ennakoida tulevaa ja ennaltaehkäistä mahdollisia vahinkoja.

Lue lisää

16.11.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Työtuntien ostamisesta turvallisuuden ostamiseen

Useassa yrityksessä ostetaan tällä hetkellä tunteja, vartija kahdeksasta neljään, tai käyntejä, piirivartija käy kolme kertaa yössä. Tästä tavasta ollaan muuntautumassa malliin, jossa ostetaan turvallisuutta. Enää ei määritelläkään tunteja tai käyntejä vaan sen sijaan määritellään turvallisuuden taso ja lopputulos.

Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta