23.06.2016

AVARN Securitylle on nimitetty johtoryhmä

AVARN Security on uusi toimija turvallisuusalalla. Kesäkuussa toimintansa aloittaneen yhtiön toimitusjohtajaksi on jo aiemmin nimitetty Juha Murtopuro, joka on nyt nimittänyt uudelle yhtiölle johtoryhmän

  • Jussi Virtanen johtaa turvallisuuspalvelutoimintaa.
  • Mikko Leinonen johtaa arvokuljetus- ja rahankäsittelytoimintaa.
  • Marina Ruohonen johtaa talous- ja palkkahallintoa.
  • Pauli Hirvonen johtaa ICT-yksikköä, johon kuuluvat myös palvelukeskus- ja hälytyskeskustoiminnot.

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Työllistämme noin 2 800 turvallisuusalan huippuosaajaa, joiden sitoutuminen ja osaaminen sekä innovatiivinen ajattelutapa vahvistavat asiakkaidemme turvallisuutta ja kilpailukykyä – nyt ja aina. Lue lisää AVARN Securitystä.

Lue lisää

23.06.2016  |  Työnä turvallisuus

Turvallisuuspalvelut lisäävät työn mielekkyyttä ja tehokkuutta

Yhteiskunnallisten muutosten myötä työympäristöt ja työajat ovat muuttuneet. Nämä muutokset vaikuttavat työn turvallisuuteen sekä siihen, kuinka turvallisiksi työntekijät kokevat olonsa työssään.
Lue lisää

14.06.2016  |  Työnä turvallisuus

Käräjäoikeudessa turvallisuuspalvelun on oltava oikeuslaitoksen arvon mukaista

AVARN Security vastaa Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden turvatarkastuksista ja järjestyksenvalvonnasta. Kyseessä on Hanselin puitesopimukseen perustuva nelivuotinen yhteistyö.
Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta