25.07.2016  |  Työnä turvallisuus

Tapahtumaturvallisuus: AVARN Securityn turvallisuuspalvelut Kalevan kisoissa

Vuoden 2016 Kalevan kisoihin osallistui lähes 28 000 vierailijaa ja yli 650 urheilijaa. AVARN Security auttoi varmistamaan tapahtuman häiriöttömyyden.
Lue lisää

05.07.2016  |  Työnä turvallisuus

AVARN Security tuottaa Kalevan kisojen turvallisuuspalvelut

AVARN Security vastaa kisapaikkana toimivan Raatin stadionin vartioinnista.
Lue lisää

01.07.2016  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

OP: Turvallisuus lisää työn tuottavuutta

Vanha totuus on, että riskien arviointi ja niiden ennaltaehkäisy on kustannustehokkaampaa kuin toteutuneiden vahinkojen paikkaaminen. Yrityksille turvallisuuteen panostaminen voi kuitenkin olla jopa tuottavaa.
Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta